aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΑπάντηση ΠΑΣΠ προς ΚΟΠ: «Δεν κρυβόμαστε πίσω από καμία θεωρία συνομωσίας...»

Απάντηση ΠΑΣΠ προς ΚΟΠ: «Δεν κρυβόμαστε πίσω από καμία θεωρία συνομωσίας…»

Για το θέμα που προέκυψε με την Εθνική Γυναικών και τον αγώνα της στη Φινλανδία, όπου πριν από αυτόν οι διεθνείς παίκτριές μας προέβησαν σε κινήσεις και συνθήματα καμπάνιας εκτός πλαισίου των συμφωνηθέντων, τοποθετήθηκε και ο ΠΑΣΠ, απαντώντας στην ΚΟΠ για την ανακοίνωσή της (διαβάστε εδώ).

Αναλυτικά: «Ο ΠΑΣΠ δεν θα μπορούσε να μην στηρίξει την ενέργεια των Κύπριων ποδοσφαιριστριών μελών του, στα πλαίσιο ενός Παγκόσμιου κινήματος το οποίο δεν περιορίζεται σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και δεν κρύβεται πίσω από καμία θεωρία συνομωσίας. Πάντα στο πλαίσιο των ιδανικών που θεσπίζει και ο ίδιος ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού (ΚΟΑ) ο οποίος ουδέποτε ξεχώρισε τους άνδρες από τις γυναίκες δίνοντας ίσες χαριστικές παροχές-επιβραβεύσεις σε αθλητές και αθλήτριες. Θα ακολουθήσει λεπτομερής ανακοίνωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ