aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΑντίστροφη μέτρηση και για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Νέων στην Πάφο

Αντίστροφη μέτρηση και για τις υποχρεώσεις της Εθνικής Νέων στην Πάφο

Σε ρυθμούς προετοιμασίας και η Εθνική Νέων ενόψει των υποχρεώσεων της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U19.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα λάβει μέρος στον 11ο όμιλο μαζί με τη Ρωσία, το Μαυροβούνιο και τη Λετονία και όλοι οι αγώνες θα γίνουν στην Πάφο.

Οι αγώνες της Εθνικής μας θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Στάδιο Πέγειας στις 11:00πμ και οι υπόλοιποι αγώνες στο Στάδιο «Στέλιος Κυριακίδης». Ελεύθερη είσοδο σε όλους τους αγώνες.

Το πρόγραμμα στον όμιλο μας:

13.11.2018
Κύπρος – Μαυροβούνιο
Ρωσία – Λετονία

16.11.2018
Κύπρος – Ρωσία
Μαυροβούνιο – Λετονία

19.11.2018
Κύπρος – Λετονία
Μαυροβούνιο – Ρωσία

Στην προκριματική φάση της διοργάνωσης συμμετέχουν 52 ομάδες που κληρώθηκαν σε 13 ομίλους των 4 ομάδων. Από κάθε όμιλο προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες που θα λάβουν μέρος στον elite round τον ερχόμενο Μάρτιο μαζί με την Πορτογαλία και τη Γερμανία.

Η προκριματική φάση βρίσκεται σε εξέλιξη και κάποιες ομάδες εξασφάλισαν ήδη εισιτήριο πρόκρισης.

Από το δεύτερο όμιλο προκρίθηκαν Ιταλία και Δανία, από τον έβδομο όμιλο Ουγγαρία και Αυστρία, από τον όγδοο όμιλο Ουκρανία και Νορβηγία, από το δέκατο όμιλο Ιρλανδία και Ολλανδία και από το δωδέκατο όμιλο Ισπανία και Ελβετία.

Η τελική φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στην Αρμενία που εξασφαλίζει εισιτήριο ως διοργανώτρια χώρα και δεν λαμβάνει μέρος σε προκριματικές φάσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ