Αντίστροφη μέτρηση για την Εθνική φούτσαλ

Αντίστροφη μέτρηση για τις επίσημες υποχρεώσεις της Εθνικής μας ομάδας Futsal. Η Εθνική μας θα αγωνιστεί στον 1ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος οι αγώνες του οποίου θα γίνουν στη Βοσνία 29 Ιανουαρίου με 1η Φεβρουαρίου. Πέραν της γηπεδούχου ομάδας, η Κύπρος θα αντιμετωπίσει την Ελβετία και το Γιβραλτάρ.

Η προετοιμασία της Εθνικής μας άρχισε και θα συνεχιστεί με καθημερινές προπονήσεις μέχρι το Σάββατο 25 Ιανουαρίου. Η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Βοσνία τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου και θα επιστρέψει στην Κύπρο τα ξημερώματα της Δευτέρας 3 Φεβρουαρίου.

Στην κλήση του Άθου Στυλιανού βρίσκονται οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές: AGBU ARARAT / FONBET: Νικόλας Φιλίππου, ΑΕΚ: Ανδρέας Μαλαός, Νίκος Χατζηγεωργίου, Παναγιώτης Σκαρπάρης, ΑΕΛ: Ανδρέας Ζαντής, ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Κωνσταντίνος Κουλουμπρής, Μιχάλης Λουκά, Οδυσσέας Οδυσσέως, Χρίστος Κόκκινος, ΑΠΟΕΛ: Γκεβάρα Κάντζιο, Άγγελος Περικλέους, Αλέξης Τσίτσος, Σάββας Ομήρου, ΟΜΟΝΟΙΑ: Σέζαρ Περέιρα, Αναστάσιος Σκαμπύλης, Γιώργιος Αλεξίου, Γιάννης Ιωάννου, Νεόφυτος Λακούφης.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ