aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΆγγελος: «Είναι… περίεργο παιχνίδι, ακούγονται πολλά»

Άγγελος: «Είναι… περίεργο παιχνίδι, ακούγονται πολλά»

Ο πρώην τεχνικός της Εθνικής Κύπρου, Άγγελος Αναστασιάδης, μίλησε στον Active για τον αυριανό αγώνα απέναντι στην Ελλάδα.

Για το παιχνίδι με την Ελλάδα: Ένα πολύ σημαντικό ματς κυρίως για την Ελλάδα. Πρέπει να κερδίσει, αλλιώς δεν θα προκριθεί στο Μουντιάλ. Έχει μεγάλη σημασία, αλλά και για την Κύπρο. Είδα τα δύο τελευταία παιχνίδια τη, με την Εσθονία ήταν άδικο το σκορ. Θα μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα και να έχει και η Κύπρος ελπίδες. Είναι… περίεργο παιχνίδι, πρέπει να το δουν σοβαρά οι δύο ομάδες. Ακούγονται και λέγονται πολλά και η περιρρέουσα ατμόσφαιρα είναι δύσκολη.

Οι δύο ομάδες πάνε για τη νίκη: Δεν το συζητώ, αυτό θα γίνει. Μιλάω για τους γύρω-γύρω που λένε το μακρύ και το κοντό τους.

Για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα: Μόνο στην Ελλάδα γίνεται. Είμαστε λαός που μπορεί να αμφισβητήσει τα πάντα. Ότι γίνει θα πουν «εγώ τα έλεγα».

Τι να προσέξουν αύριο οι ομάδες: Η Ελλάδα πρέπει να έχει καλύτερη απόδοση από τα τελευταία ματς της. Η Κύπρος με την αλλαγή προπονητή, άλλαξε η ψυχολογία είναι καλύτερη. Υπάρχει ένα καλό κλίμα, δεν έχουν άγχος, η Ελλάδα θα πρέπει να το προσέξει περισσότερο. Πρέπει να γίνει ένα καλό παιχνίδι για να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Θα ήθελα να κερδίσει η Ελλάδα γιατί έχει ελπίδες να πάει στο Παγκόσμιο.

Για τη δωρεά οργάνων: Ήδη ενημέρωσα τα παιδιά, μίλησα με τον Οκκά και τον Γιωργαλλίδη. Θα μιλήσω και με τον Κουτσοκούμνη μήπως και κάνουμε κάτι. Σε αυτές τις περιπτώσεις κανείς δεν λέει όχι. Πρέπει να είναι συνεχόμενο αυτό. Πιστεύω θα έχουμε καλά αποτελέσματα. Μην σταματάτε να το λέτε.

Μία κουβέντα για τον κόσμο της Κύπρου: Βλέποντας τα δύο τελευταία παιχνίδια η Κύπρος είναι σε καλό δρόμο. Είναι πολύ καλή επιλογή προπονητή. Παρακαλώ στη συνέχεια να κάνει την υπέρβαση. Η Εθνική είναι καθρέφτης του ποδοσφαίρου της χώρας. Είναι θετικό που γεμίζει το ΓΣΠ, το είχαμε αρχίσει και εμείς. Χαίρομαι που αυξάνεται ο κόσμος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ