aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΑνδρονίκου: «Κάθε αγώνας είναι και μια ξεχωριστή πρόκληση για όλους»

Ανδρονίκου: «Κάθε αγώνας είναι και μια ξεχωριστή πρόκληση για όλους»

Με προπόνηση στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμιας συνεχίστηκε σήμερα το απόγευμα ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής Ελπίδων ενόψει Μάλτας.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Νίκος Ανδρονίκου στο σημερινό πρόγραμμα πρόσθεσε περισσότερη τακτική και με έμφαση ασφαλώς σε στατικές φάσεις τόσο στην αμυντική οργάνωση όσο και στις επιθετικές ενέργειες.

Όπως χαρακτηριστικά επισήμανε στους διεθνείς μας, το ξεκίνημα της νέας διοργάνωσης το περιμέναμε εδώ και αρκετούς μήνες και τώρα που πλησιάζει η πρεμιέρα των υποχρεώσεων στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ο κάθε ποδοσφαιριστής πρέπει να γνωρίζει άριστα το ρόλο του για να έχουμε προσδοκίες.

«Πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε και καλή αρχή και να έχουμε έντονη παρουσία στη νέα διοργάνωση. Είσαστε εδώ γιατί πιστεύουμε στις ικανότητες σας και όλοι μαζί προσπαθήσαμε εδώ και πολλούς μήνες να προετοιμαστούμε σωστά για να έχουμε απαιτήσεις και δικαιολογημένα υπάρχουν απαιτήσεις από την ομάδα μας.

Αρχίζουμε μια νέα διοργάνωση και μπορούμε να πετύχουμε πολλά σε αυτή τη μεγάλη πρόκληση για την καριέρα σας. Είσαστε ένα στάδιο πριν από την Εθνική Ανδρών και κάθε αγώνας είναι και μια ξεχωριστή πρόκληση για όλους σας.

Η προσοχή μας τώρα είναι επικεντρωμένη στον αγώνα με τη Μάλτα και με τη Σουηδία θα αρχίσουμε δουλειά από το Σάββατο», ανέφερε μεταξύ άλλων στους διεθνείς μας ο Νίκος Ανδρονίκου πριν αρχίσει η σημερινή προπόνηση.

Από αγωνιστικής πλευράς δεν υπάρχουν ουσιαστικά προβλήματα όμως δεδομένη είναι η απουσία του τιμωρημένου Ανδρέα Φράγκου από τον αγώνα με τη Μάλτα.

Την Τετάρτη η προπόνηση θα γίνει στο ΑΕΚ Αρένα και την Πέμπτη θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμιας.

Ο αγώνας με τη Μάλτα θα διεξαχθεί την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου στο ΑΕΚ – Αρένα και ώρα 19:00 με ελεύθερη είσοδο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ