aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΑναβάλλεται ο αγώνας της Ελπίδων με την Ελλάδα για σωρεία κρουσμάτων κορωνοιού

Αναβάλλεται ο αγώνας της Ελπίδων με την Ελλάδα για σωρεία κρουσμάτων κορωνοιού

Δυσάρεστα είναι τα νέα που προκύπτουν από την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων της Ελλάδας, καθώς στον καθιερωμένο έλεγχο για τον κορωνοϊό, εντοπίστηκαν πλήθος θετικών κρουσμάτων κι όπως σημειώνεται από τα ελλαδικά Μέσα Ενημέρωσης μπορούν να φτάνουν και σε διψήφιο αριθμό.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που προκύπτει απο την ΟΥΕΦΑ τo αυριανό (12/10, 19:00) παιχνίδι στην Κύπρο θα αναβληθεί, αφού τα κρούσματα είναι πολλά και υπάρχει κίνδυνος περαιτέρω εξάπλωσης του ιού. Μάλιστα, από πλευράς ΕΠΟ πραγματοποιούνται προσπάθειες για να αποχωρήσει η ομάδα του Γιώργου Σίμου από την Κύπρο και πιθανότατα αυτό θα συμβεί με πτήση τσάρτερ.

H ενημέρωση της ΚΟΠ

Η ΚΟΠ ενημερώνει ότι μετά από απόφαση της UEFA, αναβλήθηκε ο αγώνας της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων με την Ελλάδα.

Η απόφαση λήφθηκε μετά τη διενέργεια ελέγχου, όπου βρέθηκαν μαζικά θετικά κρούσματα Covid-19 στην αποστολή της Εθνικής ομάδας Ελπίδων της Ελλάδας.

Για την απόφαση της αναβολής, ενημερώθηκαν οι δύο ομάδες από τον παρατηρητή του αγώνα.

Διευκρινίζεται επίσης, ότι τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Ελλάδας που έχουν εντοπιστεί θετικά, δεν έχουν έρθει σε επαφή με μέλη της Εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων.

Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί την Τρίτη 12 Οκτωβρίου στο Δασάκι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ