aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΑναμνήσεις, συγκίνηση και κάλεσμα στον κόσμο στη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Ανδρών

Αναμνήσεις, συγκίνηση και κάλεσμα στον κόσμο στη συνέντευξη Τύπου της Εθνικής Ανδρών

Συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της έναρξης των υποχρεώσεων της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών στα προκριματικά του EURO 2020 πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Εκ μέρους της ΚΟΠ, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΚΟΠ Χάρης Λοϊζίδης κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τη νέα προσπάθεια ενώ κάλεσμα απηύθυναν και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Γιώργος Εφραίμ και Κωνσταντίνος Παναγή.

«Είναι μια καινούργια διοργάνωση στην οποία έχουμε τους δικούς μας στόχους. Ξέρουμε πως δεν είναι εύκολο το έργο μας αλλά, για να πετύχεις κάτι, πρέπει πρώτα να το ονειρευτείς. Καλώ τον κόσμο να έρθει να στηρίξει την προσπάθεια μας και στους δύο αγώνες Έχουμε δύο αγώνες στην έδρα μας και ο κόσμος έχει το δικό του ρόλο να διαδραματίσει» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Εφραίμ.

«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, θέλουμε τους Κύπριους φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα που μας ενώνει. Σε κάθε αγώνα δίνουμε το 100%. Θα παλέψουμε για την Εθνική μας με στόχο το καλύτερο δυνατό», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Παναγή.

Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΚΟΠ Χάρης Λοϊζίδης ανακοίνωσε την απόφαση της ΚΟΠ να τιμήσει πριν τον αγώνα με το Σαν Μαρίνο την Εθνική του 1983 που εξήλθε ισόπαλη 1-1 με την Ιταλία και πριν τον αγώνα με το Βέλγιο, την Εθνική του 1998 που νίκησε με 3-2 την Ισπανία.

Στη συνέντευξη τύπου προβλήθηκαν τα στιγμιότυπα των αγώνων (μπορείτε να τα δείτε στη σελίδα της ΚΟΠ στο facebook https://www.facebook.com/cyprusfaofficial/ ) στην παρουσία του Τάκη Μαυρή που είχε σκοράρει εναντίον της Ιταλίας και του Γιώτη Εγκωμίτη που είχε ανοίξει το σκορ με την Ισπανία. Τάκης Μαυρής και Γιώτης Εγκωμίτης ευχαρίστησαν την ΚΟΠ για την απόφαση της και κάλεσαν με τη σειρά τους τον κόσμο να στηρίζει την Εθνική ομάδα της Κύπρου.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο Τάκης Μαυρής παρουσίασε την ιστορική φανέλα που φορούσε στον αγώνα με την Ιταλία και ανακοίνωσε πως θα μπει σε δημοπρασία, με όλα τα είσοδα να πηγαίνουν στο Ογκολογικό του Μακάρειου Νοσοκομείου στην μνήμη της συζύγου του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ