aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΑλβανία - Εθνική Νεανίδων (15:00, Τίρανα)

Αλβανία – Εθνική Νεανίδων (15:00, Τίρανα)

Τον τελευταίο της αγώνα στον 4ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Αλβανία δίνει σήμερα η Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων U-19.

Αντίπαλος της, η διοργανώτρια Αλβανία με τον αγώνα να διεξάγεται  στις 15:00  στο Στάδιο Selman Stermazi στα Τίρανα.

Στόχος της Εθνικής μας στη σημερινή αναμέτρηση είναι η νίκη αφού, η Αλβανία είναι σαφώς πιο βατός αντίπαλος από ότι η Σερβία και η Σκοτία με τις οποίες αγωνίστηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Όλοι στην ομάδα μας θέλουν τη νίκη προκειμένου να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αλλά και ως επιβράβευση για τη μεγάλη προσπάθεια που έγινε το τελευταίο διάστημα, τόσο στην προετοιμασία όσο και στους αγώνες.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με προπόνηση χθες το απόγευμα. Εκτός από τη Φιλίππα Σάββα που συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες, όλες οι υπόλοιπες παίκτριες είναι στη διάθεση του προπονητή Άντρου Βασιλείου. Τον αγώνα θα διαιτητεύσει η Ιταλίδα Valentina Garoffolo.

Την ίδια ώρα, στις 15:00, η Σκοτία θα αντιμετωπίσει τη Σερβία στον αγώνα που θα καθορίσει την ομάδα που θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ