aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣΑλλαγές στην αποστολή της Εθνικής Παίδων

Αλλαγές στην αποστολή της Εθνικής Παίδων

Μετά το χθεσινό πρώτο φιλικό παιχνίδι με την Αυστρία (0-0) η Εθνική μας προετοιμάζεται για το δεύτερο φιλικό που θα διεξαχθεί αύριο στις 11:00 στο Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου. Η σημερινή προπόνηση θα γίνει στο γήπεδο Τερσεφάνου και ενόψει του δεύτερου φιλικού είναι δεδομένο πως θα γίνουν αλλαγές.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Αντριέν Χατζηαλεξάνδρου όπως γράψαμε από το ξεκίνημα της προετοιμασίας, θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές και εκ των πραγμάτων προκύπτουν αλλαγές στην αποστολή της Πέμπτης. Στην Εθνική μας  κλήθηκε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Παναγιώτης Θεοδώρου αντί του Σάββα Νικολάου που χρησιμοποιήθηκε σε ολόκληρο το παιχνίδι της Τρίτης.

Αποκλείστηκε επίσης ο Μαρίνος Τζιωνής που τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι και από την αρχική αποστολή στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το δεύτερο φιλικό θα βρίσκονται οι Αγάπιος Βρίκκης, Θεόδωρος Παπαπαναγιώτου, Ανδρέας Ιωάννου, Χάρης Καψός, Κυριάκος Αντωνίου και Δημήτρης Ράσπας. Υπενθυμίζουμε ότι το χθεσινό φιλικό ήταν το πρώτο για την ομάδα μας μέσα στο 2016 και το πρώτο υπό την καθοδήγηση του Αντριέν Χατζηαλεξάνδρου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ