aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ«Ακούγοντας τον Εφραίμ, καταλαβαίνω πολλά, κι ας μη ξέρω τη γλώσσα»

«Ακούγοντας τον Εφραίμ, καταλαβαίνω πολλά, κι ας μη ξέρω τη γλώσσα»

Ο Ραν Μπεν Σιμόν παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στην Βουλγαρία. Αρχικά τοποθετήθηκε στους λόγους τους οποίους θεώρει αρκετά σημαντικό τον αγώνα απέναντι στην Βουλγαρία, ενώ παράλληλα πρόσθεσε ότι η Εθνική μας ομάδα πρέπει να «κτίσει» στις προηγούμενες εμφανίσεις της.

Αναλυτικά:

Αρχικά ανέφερε: «Είναι σημαντικό να μην κάνουμε λάθος για το πόσο σημαντικός είναι ο αγώνας. Για πολλούς λόγους είναι πολύ σημαντικός αγώνας, για τους βαθμούς, για την βαθμολογική τοποθέτηση, και γιατί πιστεύουμε ότι έχουμε καλή ομάδα. Κτίσαμε κάτι στους προηγούμενους αγώνες και θέλουμε την στήριξη του κόσμου. Βρισκόμαστε σε μια διαδικασία που βελτιωνόμαστε. Θέλουμε να έχουμε την ίδια πίστη που είχαμε στους τελευταίους αγώνες με Σλοβενία και Βουγλαρία. Θα είναι πολύ σημαντικό μέσα από την προσπάθεια μας να πείσουμε τον κόσμο να μείνει κοντά μας».

Ο Ισραηλίτης τεχνικός ξεκαθάρισε τον στόχο που έχει η ομάδα του στον αυριανό αγώνα: «Έχουμε πολλούς στόχους στον αυριανό αγώνα, όμως το σημαντικότερο είναι να δημιουργήσουμε στενή σχέση με τον κόσμο. Και στους δύο προηγούμενους αγώνες προηγηθήκαμε στο σκορ. Θέλουμε να μείνουμε συνεπής σε αυτά που δείξαμε στους προηγούμενους αγώνες και να δημιουργήσουμε μέσα από την προσπάθεια μας μια πιο στενή σχέση με τον κόσμο μας».

Δουλεύουμε στα δυνατά σημεία και πως θα τα βελτιώσουμε. Η Βουλγαρία έχει δυνατά σημεία που τα είδαμε στον προηγούμενο αγώνα. Οι παίκτες γνωρίζουν τον αντίπαλο. Υπάρχουν κάποια συναισθήματα από τον προηγούμενο αγώνα και εμείς θα προσθέσουμε κάποια στοιχεία. Ακούγοντας τον Εφραίμ πριν, αν και δεν ξέρω τη γλώσσα καταλαβαίνω το πόσο θέλουν και οι παίκτες να κερδίσουν».

Επιπρόσθετα πρόσθεσε ότι το ΓΣΠ είναι ένα πολύ μικρό πλεονέκτημα: «Είναι πλεονέκτημα το ΓΣΠ. Εμείς δουλεύουμε στη ψυχολογία για να αντιμετωπίζουμε το ίδιο και εντός και εκτός. Είναι ένα μικρό πλεονέκτημα όμως από μόνο του δεν σημαίνει κάτι γιατί αυτές οι ομάδες ξέρουν να αντιμετωπίζουν τα εκτός έδρας παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να εκμεταλλευτούμε αυτό το πλεονέκτημα».

Εν τέλει, ανέφερε ότι δεν ασχολείται με τις απουσίες αλλά με εκείνους που θα αγωνιστούν: «Αγαπώ αυτούς τους παίκτες που λείπουν και τους εκτιμώ. Ποτέ όμως δεν αναφέρομαι σε παίκτες που δεν θα παίξουν. Σε κάθε παιχνίδι θα αρχίζουν οι καλύτεροι 11 για την Κύπρο και με αυτούς θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ