aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αφεντικό οι «κόκκινοι διάβολοι» (video)

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση το Βέλγιο, νίκησε εύκολα την Βοσνία με 4-0 και πλέον είναι και στα «χαρτιά» το αφεντικό στον όμιλο Η.

Αρχικά οι «κόκκινοι διάβολοι» άνοιξαν το σκορ με αυτογκόλ του Σπάχιτς στο 26’ για να έρθει λίγο αργότερα ο σουπέρσταρ της ομάδας Εντέν Αζάρ για να γράψει το 2-0 στο 29’.

Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ίδια δυναμική το Βέλγιο και έκανε το 3-0 στο 60’ με κεφαλιά του Αλντερβάιρελντ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, για να «σκοτώσει» και τις οποίες ελπίδες διατηρούσαν οι Βόσνιοι. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Ρ.Λουκάκου στο 79΄.

Το Βέλγιο μετά και την δεύτερη του συνεχόμενη νίκη βρίσκεται πρώτο στον όμιλο, ισόβαθμο όμως με την Ελλάδα καθώς έχουν και οι δύο από 6 βαθμούς. Πρακτικά όμως πρώτο είναι το Βέλγιο λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων από την Ελλάδα. Συγκεκριμένα το Βέλγιο κρατεί το απόλυτο χωρίς να δεχθεί τέρμα και είναι στο +6, ενώ η Ελλάδα είναι στο +5.

Στον ίδιο όμιλο βρίσκεται και η Εσθονία η οποία νίκησε χωρίς να δυσκολευτεί το Γιβραλτάρ με 4-0, παρά το γεγονός ότι στο ημίχρονο το σκορ ήταν στο 0-0.

Η Βαθμολογία του Group H

1.Βέλγιο 6 (7-0)

2.Ελλάδα 6 (6-1)        

3.Βοσνία 3 (5-4)

4.Εσθονία 3 (4-5)

5.Κύπρος 0 (0-5)

6.Γιβραλτάρ 0 (1-8)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ