aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚTρούλλοι FC 2015: Κατέκτησαν και την Ασπίδα

Tρούλλοι FC 2015: Κατέκτησαν και την Ασπίδα

Tην κατάκτηση της Ασπίδας της Ομοσπονδίας της ΣΕΚ Λάρνακας πανηγυρίζουν οι Τρούλλοι FC2015.

H επίσημη ενημέρωση από τη σελίδα της ομάδας στο Facebook:

“Η ομάδα μας ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C.2015 κατέκτησε την Ασπίδα της Ομοσπονδίας της ΣΕΚ Λάρνακας, στολίζοντας την τροπαιοθήκη της, με ακόμα ένα τρόπαιο. Μετά από έναν εξαιρετικό αγώνα που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Λειβαδιών, επικράτησε της πολύ οργανωμένης ομάδας της ΑΕΚ ΚΕΛΛΙΩΝ με το στενό σκορ 1-0, ξεκινώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Το παιγνίδι, σε όλο το 90λεπτο, ήταν συναρπαστικό, είχε ποιότητα, πάθος, δύναμη, πάντοτε όμως μέσα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας, προσφέροντας συνάμα στους φίλους του Αγροτικού ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο το βράδυ της Παρασκευής (7/10/2016), πλούσιο θέαμα, με πολλές χαμένες ευκαιρίες και από τις δυό ομάδες.

Την χαρά όμως της νίκης πέτυχε η ομάδα μας ΤΡΟΥΛΛΟΙ FC 2015 η οποία είχε μια σχετική υπεροχή, και χάρις στο νικητήριο τέρμα που πέτυχε στο 43ο λεπτό ο Γιώργος Αγγελή.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας της ΣΕΚ κ. Ανδρέας Ιακώβου και ο Βουλευτής ΔΗΚΟ Λάρνακας κ. Γεώργιος Προκοπίου, αφού συγχάρηκαν τόσο τους νικητές όσο και τους φιναλίστ, απένειμαν τα έπαθλα στον αρχηγό της ΤΡΟΥΛΛΟΙ FC 2015 καθώς και κύπελλο στον αρχηγό της φιναλίστριας ομάδας της ΑΕK ΚΕΛΛΙΩΝ”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ