aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚΤέσσερις μετεγγραφές, ανανέωσε και συνεχίζει για έβδομη σεζόν ο Αδάμος

Τέσσερις μετεγγραφές, ανανέωσε και συνεχίζει για έβδομη σεζόν ο Αδάμος

Ακάθεκτα συνεχίζεται ο σχεδιασμός για το ρόστερ της νέας σεζόν, στην ΑΕΠΠ. Πρόσφατα ανακοινώθηκαν τέσσερις μετεγγραφές και μία ανανέωση συμβολαίου. Αποκτήθηκαν οι Γιώργος Εφραίμ, Στέφανος Χαραλάμπους, Κωνσταντίνος Σωτηρίου και Ευάνθης Ιωάννου, ενώ ανανέωσε το συμβόλαιό του ένας ποδοσφαιριστής της «παλιοσειράς», ο τερματοφύλακας Αδάμος Κυριάκου που συνεχίζει για έβδομη σερί σεζόν.

Η ανακοίνωση για Ιωάννου: «Ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και επίσημα ο Ευάνθης Ιωάννου. Καλωσορίζουμε στην μεγάλη μας οικογένεια τον ποδοσφαιριστή μας και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σε ποδοσφαιρικό αλλά και προσωπικό επίπεδο».

Η ανακοίνωση για Κυριάκου: «Ανανέωση συνεργασίας με έναν εκ των παλιών της ομάδας, τον άνθρωπο που υπεράσπιζε την εστία μας με επιτυχία τα τελευταία 6 χρόνια. Να ευχηθούμε στον Αδάμο Κυριάκου ό,τι καλύτερο για την νέα χρονιά σε ποδοσφαιρικό αλλά και προσωπικό επίπεδο».

Η ανακοίνωση για Σωτηρίου: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη συνεργασία μας με έναν νεαρό και ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Καλωσορίζουμε τον Κωνσταντίνο Σωτηρίου στην ομάδα μας και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο τόσο σε αθλητικό αλλά και προσωπικό επίπεδο».

Η ανακοίνωση για Εφραίμ και Χαραλάμπους: «Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συμφωνία της με δύο σπουδαίους ποδοσφαιριστές με αρκετές παραστάσεις σε ψηλό επίπεδο. Καλωσορίζουμε τον Γιώργο Εφραίμ και τον Στέφανο Χαραλάμπους στην οικογένεια της Αθλητικής Ένωσης Πάνω Πολεμιδιών και τους ευχόμαστε ό,τι καλύτερο με την ομάδα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ