aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚΤερματισμός συνεργασίας με Χρίστου, απέκτησε τον... Χρίστου

Τερματισμός συνεργασίας με Χρίστου, απέκτησε τον… Χρίστου

Ο Άτλαντας Αγλαντζιάς ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Νεόφυτο Χρίστου. Ο Φύτος αποτελούσε τη ραχοκοκκαλιά της άμυνας της ομάδας από το 2016 όπου και πρωτοεμφανιστήκαμε στο Πρωτάθλημα Επίλεκτης ΣΤΟΚ μέχρι και σήμερα.

Μεταξύ άλλων αναφέρεται:

«Ένας δυνατός αμυντικός, ηγέτης και πάνω απ’ όλα εξαίρετος άνθρωπος εγκαταλείπει ποδοσφαιρικά την ομάδα μας. Όλοι μας ωστόσο, ευελπιστούμε ότι θα είναι κοντά της και εκτός γηπέδου στο μέλλον. Ακούραστος σε όλες τις αγωνιστικές περιόδους το οποίο μαρτυρούν και τα αγωνιστικά λεπτά τα οποία κατάθεσε, με τέρματα που διαμόρφωσαν τελικά αποτελέσματα αλλά και το σημαντικότερο καίριες επεμβάσεις που κρατούσαν ανέπαφη την εστία μας σε πάρα πολλά παιχνίδια. Φύτο, ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Σε ευχαριστούμε που μας τίμησες φορώντας τη φανέλα του Άτλαντα για 3 συνεχόμενες αγωνιστικές περιόδους. Σου ευχόμαστε την καλύτερη ποδοσφαιρική σταδιοδρομία και πάντα με υγεία να σε θαυμάζουμε στα ποδοσφαιρικά γήπεδα! Οι δρόμοι μας χωρίζουν ποδοσφαιρικά, θα είσαι όμως πάντα ευπρόσδεκτος στη μεγάλη οικογένεια του Άτλαντα Αγλαντζιάς!».

Παράλληλα, ο Άτλαντας ανακοίνωσε και τη μετεγγραφή του τερματοφύλακα Ανδρέα Χρίστου, ο οποίος στη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνιζόταν στον Ορφέα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ