aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚΟρφέας Λ.: Τα πάντα-όλα για τον σχεδιασμό και τη νέα προσπάθεια

Ορφέας Λ.: Τα πάντα-όλα για τον σχεδιασμό και τη νέα προσπάθεια

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο Ορφέας Λευκωσίας, μία ιστορική ομάδα της πρωτεύουσας, θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ, αφού τη θέση της αποχωρήσασας Παρεκκλησιάς στη Γ’ Κατηγορία, πήρε η Ελπίδα Αστρομερίτη. Έτσι η ομάδα της πρωτεύουσας θα καλύψει το κενό καθώς τερμάτισε πέμπτη στο πρωτάθλημα ένταξης της λήξασας σεζόν και ουσιαστικά παίρνει τη «θέση» αυτής του Αστρομερίτη.

Στην προσπάθεια που γίνεται για μία ανταγωνιστική παρουσία στο νέο πρωτάθλημα της Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ, έγιναν ήδη αρκετές κινήσεις σχεδιασμού, ενώ προπονητής παραμένει ο Ανδρέας Ελευθερίου. Από την περσινή ομάδα θα συνεχίσουν οι Κωνσταντίνος Λαδάς, Φίλιππος Φιλίππου, Σούλλης Κτωρίδης, Ευτύχιος Μιχαηλίδης, Ανδρέας Αδάμου, Χρίστος Πασχαλίδης και Γιώργος Χριστοφή.

Ο προπονητής του Ορφέα, Ανδρέας Ελευθερίου

Όσον αφορά στις μετεγγραφές, αποκτήθηκαν οι Θεόφιλος Μιχαήλ και Κώστας Ζαχαρίου από τον Εθνικό Λατσιών, ο Κώστας Αναστασίου από τον Εθνικό Καϊμακλιού, ο Μάριος Μιτσίδης από τον Άτλαντα Αγλαντζιάς και ο Γιάννος Πιριπίτσης. Επίσης, αποκτήθηκε ο Γιώργος Ζντελίδης από την ομάδα Κ-21 της Ομόνοιας. Πιθανή επίσης είναι η ένταξη του Στέλιου Ιωάννου από Άτλαντα Αγλαντζιάς.

Ο Ορφέας Λευκωσίας θα αρχίσει προετοιμασία για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν την ερχόμενη Τετάρτη στις 19:00. Δυστυχώς, λόγω της ιδιαιτερότητας της συγκεκριμένης κατηγορίας και των κανονισμών που ορίζει η ομοσπονδία, οι περισσότεροι περσινοί ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να συμμετέχουν στη νέα προσπάθεια. Ο Ορφέας μέσω ανακοίνωσής του επιθυμεί να ευχαριστήσει από καρδιάς όλους τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν και που έβαλαν και αυτοί το λιθαράκι τους για να επανέλθει το ιστορικό σωματείο στις επιτυχίες.

Επίσης, πριν από λίγες μέρες, το Δ.Σ. του Ορφέας ανακοίνωσε τη συμφωνία χορηγίας με την εταιρεία Dimco για την αγνωστική περίοδο 2017-2018. Το λογότυπο της εταιρείας θα τοποθετηθεί στο παντελονάκι της επίσημης εμφάνισης της ομάδας και εκφράζονται θερμές ευχαριστίες στην εταιρεία για τη σημαντική υποστήριξή της στην ιστορική ομάδα του Ορφέα. Στους κύριους «αιμοδότες», συγκαταλέγεται επίσης και η ταβέρνα «Η στοά του Δημήτρη».

Μουσικό σποτάκι προώθησης της εγγραφής μελών στο σωματείο και αγορά εισιτηρίων διαρκείας, από το τμήμα Media & Marketing του συλλόγου το 2017.

Αφιέρωμα στον Ορφέα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ