aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Οι πρώτες μετεγγραφές είναι γεγονός!

O Κόρνος FC 2013 ανακοίνωσε τις δυο πρώτες του μετεγγραφές. Πρόκειται για τον Γιώργο Λοΐζου και τον Φίλιππο Παουλή. Πιο κάτω η παρουσίαση των δυο ποδοσφαιριστών μέσα από τη σελίδα της νέας τους ομάδας.

Αναλυτικά:

«Ο Γιώργος Λοΐζου γεννημένος στις 29/5/1990, άρχισε από πολύ νωρίς την ποδοσφαιρική του καριέρα, αφού από 15 χρονών άρχισε να αγωνίζεται σε ποδοσφαιρικές ομάδες. Η ομάδα του Οθέλλου, της Πέγειας, του Ονήσιλου, του Χαλκάνορα και του Ολυμπιακού Λευκωσίας είναι κάποιοι από τους σταθμούς του ποδοσφαιριστή που κατάφερε να παίξει στην Α’ Κατηγορία και να διακριθεί για τις επιδόσεις του. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που παίζει στην πρώτη γραμμή και μπορεί να καλύψει τις επιθετικές θέσεις.

Ο Φίλιππος Παουλή γεννημένος στις 29/8/1986, άρχισε να αγωνίζεται από 16 ετών! Η πορεία του γνωστή σε όλους αφού κατάφερε στις ομάδες που αγωνίστηκε να διακριθεί για το ποδοσφαιρικό του ταλέντο και τις ηγετικές του ικανότητες. Πέρασε από τις ομάδες του Χαλκάνορα και της ΜΕΑΠ και ήταν παρόν στις μεγάλες τους στιγμές, πανηγυρίζοντας 3 φορές την άνοδο και 1 νταμπλ!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ