aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚ«Κανείς να μην λείπει, για τον Νίκο και τον Παναγιώτη»

«Κανείς να μην λείπει, για τον Νίκο και τον Παναγιώτη»

Δεύτερη ήττα δέχθηκε το Φρέναρος FC στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Άτλαντα Αγλαντζιάς. Τώρα όλη η προσοχή στρέφεται στο ερχόμενο Σάββατο όπου η ομάδα της Λάρνακας δίνει τον πρώτο εντός έδρας αγώνα για την τρέχουσα ποδοσφαιρική χρονιά απέναντι στον Κόρνου.

«Είμαστε σίγουροι πως με την βοήθεια του κόσμου μας και το πάθος των ποδοσφαιριστών μας, θα καταφέρουμε να πάρουμε το πρώτο μας τρίποντο, ένα τρίποντο πολύ σημαντικό για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Αξιοσημείωτο γεγονός αποτελεί η βράβευση που θα πραγματοποιηθεί στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, στον Νίκο Μιχαήλ (πρώην πρόεδρο) και στον Παναγιώτη Τσιολάκκη (πρώην αρχηγό), δύο δικά μας παιδιά, ο κάθε ένας με την δική του ιστορία και προσφορά στην ομάδα μας», τονίζεται σε ανακοίνωση και καταληκτικά αναφέρεται:

«Κάνεις δεν μπορεί να απουσιάζει από αυτό το παιχνίδι! Είμαστε υποχρεωμένοι με την παρουσία μας να τιμήσουμε τον Νίκο και τον Παναγιώτη! Όλοι μαζί μπορούμε»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ