aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚ«Ισοπαλία, γλυκόπικρη γεύση, μας αδικεί το αποτέλεσμα...»

«Ισοπαλία, γλυκόπικρη γεύση, μας αδικεί το αποτέλεσμα…»

Μέσω της σελίδας της Ελπίδας Αστρομερίτη στο Facebook, γίνεται αναφορά για την εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 στο προχθεσινό παιχνίδι με την ομάδα του ΕΝΥ Διγενή Ύψωνα.

Αναλυτικά:

«Η ομάδα έδειξε για ακόμη μια φορά δύναμη, πάθος και αγωνιστική πειθαρχία. Το τελικό αποτέλεσμα αν και βαθμός εκτός έδρας, βάσει της εμφάνισης μας νιώθουμε ότι μας αδικεί. Και αυτό ήταν εμφανές στα αποδυτήρια μετά το τέλος του αγώνα όπου οι ποδοσφαιριστές δεν έκρυβαν την λύπη τους για το χαμένο διπλό.

Ξεκινήσαμε πολύ καλά τον αγώνα και οι ποδοσφαιριστές μας ακολούθησαν κατά γράμμα το πλάνο του προπονητή μας Βαλεντίν Στεφάν. Καταφέραμε να προηγηθούμε στο 25′ με εκτέλεση πέναλτι από τον Ι. Κατσιάμη πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Κ. Κουλουμπρής μετά από ωραία ατομική ενέργεια. Ελέγχαμε πλήρως τον ρυθμό του παιχνιδιού και πήγαμε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο με το 0-1 υπέρ μας.

Στο 2ον ημίχρονο μπήκαμε ακόμα καλύτερα και δημιουργήσαμε τουλάχιστον 4-5 κραυγαλέες ευκαιρίες για να αυξήσουμε το σκορ και να καθαρίσουμε το παιχνίδι αλλά δυστυχώς ο Κ. Σάββα, ο Π. Αντωνίου, ο Κουλουμπρής και ο Κατσιάμης δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες που βρήκαν.  Και εδώ δυστυχώς επαληθεύτηκε ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου και μετά από όλες αυτές τις χαμένες ευκαιρίες σε μια ανύποπτη φάση στο 80′ μετά από λάθος στην άμυνά μας ο αντίπαλος κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η ομάδα συνέχισε να δείχνει χαρακτήρα και να πιέζει για τη νίκη δείχνοντας να μην συμβιβάζεται με την ισοπαλία και με αποκορύφωμα τη διπλή χαμένη ευκαιρία του Κ. άββα και Κουλουμπρή στο 95′ λεπτό.

Συγχαρητήρια στα παιδιά και την τεχνική ηγεσία για τη μεγάλη τους προσπάθεια. Είμαστε σίγουροι ότι με τέτοιες εμφανίσεις τα καλύτερα έπονται. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά και προσγειωμένα ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με την ΑΠΕΑ το ερχόμενο Σάββατο στην Κοράκου.

Θα ήταν παράλειψη μας να μην αναφέρουμε την άψογη συμπεριφορά και φιλοξενία των ανθρώπων του ΕΝΥ Ύψωνα. Παράδειγμα προς μίμηση μακριά από ακρότητες και προπηλακισμούς. Καλή συνέχεια σε όλους!

Έπαιξαν: Μαλέκκος, Κύπρου (65’ Σάββα), Αλεξάνδρου, Παπαδημητρίου, Ρομπέρτο, Μουρούζης, Λαζάρου (75’ Σιονής), Κατσιάμης, Αβραάμ, Κουλουμπρής, Χρυσοστόμου (60’ Αντωνίου)».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ