aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚΦρέναρος: «Θα είμαστε πολλοί, το έχουμε δείξει άπειρες φορές»

Φρέναρος: «Θα είμαστε πολλοί, το έχουμε δείξει άπειρες φορές»

Το Φρέναρος νίκησε με 2-1 το Λένα Λεμεσού και μέσω ανακοίνωσης της η ομάδα ευχαρίστησε τους ανθρώπους του Λένα για τη φιλοξενία τους και κάλεσε τον κόσμο του στον αγώνα με την ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου το ερχόμενο Σάββατο:

«Σημαντικό διπλό για την σωτηρία της ομάδας μας στο χθεσινό εκτός έδρα αγώνα απέναντι στην ομάδα του Λένα Λεμεσού με 2-1. Σκόρερ για την ομάδα μας ο Μωυσής Χατζηνικόλας. Η ομάδα μας δείχνοντας χαρακτήρα πήρε επαγγελματική νίκη και συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στο δεύτερο γύρο, πραγματοποιώντας πορεία πρωταθλητισμού. Συγχαρητήρια στους συντελεστές τις επιτυχίας που δεν είναι άλλοι από το τεχνικό team και τους ποδοσφαιριστές. Αξιοσημείωτο η άψογη φιλοξενία που είχαμε από τους ανθρώπους του Λένα. Ένα μεγάλο μπράβο.

Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο η ώρα 15:30 στο Κοινοτικό Γήπεδο Φρενάρου απέναντι στην ομάδα της ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου που ίσως να είναι και καταλυτικό για την παραμονή μας στη κατηγορία. Είμαστε σίγουροι πως ο κόσμος μας θα αγκαλιάσει την προσπάθεια που κάνουμε και θα γίνει ο 12 μας παίκτης ώστε να πάρουμε το χρυσό τρίποντο που ίσως και να είναι το πιο σημαντικό της χρονιάς.

Συγχαρητήρια και πάλι στην ομάδα μας για τη νίκη!

Επόμενο ραντεβού το ερχόμενο Σάββατο στο Κοινοτικό Γήπεδο Φρέναρου η ώρα 15:30 να πανηγυρίσουμε ακόμη μια επιτυχία της ομάδας μας και στο τέλος να χειροκροτήσουμε τους ποδοσφαιριστές μας και το τεχνικό μας team.

Δίνουμε μαζικά το παρόν μας στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς.  Θα είμαστε πολλοί, πάρα πολλοί, το έχουμε δείξει άπειρες φορές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ