aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Φρέναρος: «Συνεχίζουμε βήμα-βήμα»

Mέσω της επίσημής της σελίδας στο Facebook, η διοίκηση του Φρενάρους αναφέρεται στη νίκη επί του Φοίνικα Αγίας Μαρίνας.

Αναλυτικά:

“Η ομάδα μας δείχνοντας τις πραγματικές της δυνατότητες και χωρίς να δέχεται απειλή από τον αντίπαλο κατάφερε να πάρει το χρυσό τρίποντο στον αγώνα με 2-1 απέναντι στην ομάδα του Φοίνικα Αγίας Μαρίνας στο γήπεδο του Όλυμπου Ξυλοφάγου τους οποίους και ευχαριστούμε και πάλι για τη παραχώρηση του γήπεδου.

Η ομάδα μας παίζοντας πολύ έξυπνα τακτικά και με σκόρερ το Μιχάλη Μιχαήλ και Μωϋσή Χατζηνικόλα κατάφερε να πάρει τους 3 πόντους ανεβαίνοντας κι άλλο στη βαθμολογία. Μετά το τέλος του παιχνιδιού τεχνικό team ποδοσφαιριστές και διοίκηση γίνανε ένα κουβάρι και πανηγύρισαν τη πολύτιμη νίκη δείχνοντας πως εκτός από ομάδα είμαστε και μια οικογένοια πράγμα πολύ σημαντικό στις μέρες μας σήμερα.

Ένα μεγάλο μπράβο σε τεχνικό team και ποδοσφαιριστές για την νίκη. Μπράβο παιδιά και συνεχίζουμε βήμα βήμα και σταθερά για την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει όλοι μαζί από την αρχή όταν πρωτοξεκινούσαμε.

Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο η ώρα 14:30 με την ομάδα του Κόρνου εκτός εδρας!!!”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ