aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚΦρέναρος: Σπουδαία νίκη... στον τελικό με την Ασπίδα

Φρέναρος: Σπουδαία νίκη… στον τελικό με την Ασπίδα

Με ανάρτησή της στην επίσημή της σελίδα στο Facebook, η διοίκηση του Φρενάρους αναφέρεται στη νίκη επί της Ασπίδας Πύλας.

Αναλυτικά:

“Πανάξια νίκη της ομάδας μας με 2-1 στο σημερινό τελικό όπως είχε χαρακτηριστεί προ ημερών ανάμεσα στην ομάδα μας και την ομάδα της Πύλας. Σκόρερ για την ομάδα μας ο Βαγγέλης Κυριάκου με καρφωτή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Σταύρου Ιωάννου που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Η ομάδα μας ευτύχησε να σκοράρει ξανά με γκολάρα από το Σταύρο Ιωάννου στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ανεβάζοντας το σκορ στο 2-0. Προς το τέλος του αγώνα η ομάδα της Πύλας μείωσε με 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Συγχαρητήρια στο προπονητικό team της ομάδας μας για τη νίκη και στους ποδοσφαιριστές μας για το αγχωτικό αλλά πολύ σημαντικό τρίποντο που μας χαρίσανε. Αξιοσημείωτο η πολύ μεγάλη προσέλευση από το κόσμο μας που κυριολεκτικά ήταν ο 12 μας παίκτης.

Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε χωρίς αυτούς και σήμερα μας έστειλαν ηχηρό μήνυμα πως θα είναι δίπλα μας στη προσπάθεια που κάνουμε για παραμονή στη κατηγορία. Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο εκτός έδρας η ώρα 15:00 απέναντι στην ομάδα του Λένα Λεμεσού που μοναδικός στόχος είναι η νίκη.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑIΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΜΑΣ!!!”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ