aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Φρέναρος: Ποδαρικό με το δεξί

Στη μεγάλη νίκη επί της Ελπίδας Αστρομερίτη αναφέρεται η διοίκηση του Φρενάρους στην επίσημή της σελίδα στο Facebook.

Αναλυτικά:

“Ποδαρικό με το δεξί έκανε η ποδοσφαιρική μας ομάδα στην πρώτη αγωνιστική της Α’ Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ κερδίζοντας εντός έδρας την Ελπίδα Αστρομερίτη με 2-1.

Παρόλο που η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου με 0-1 βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να γυρίσει το αποτέλεσμα σε 2-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Σκόρερ για την ομάδα μας και των 2 τερμάτων ήταν ο Σταύρος Ιωάννου με 2 πεντακάθαρα πέναλτι κάνοντας δώρο του εαυτού του για τα γενέθλια του που είχε προχθές και του ευχόμαστε ολόψυχα Χρόνια Πολλά με υγεία.

Αξιοσημείωτο ήταν η μαζική προσέλευση του κόσμου μας που κυριολεκτικά ήταν ο 12ος μας παίκτης και έσπρωξε τους ποδοσφαιριστές να πάρουν τους 3 πόντους.

Είμαστε σίγουροι πως ο κόσμος του Φρενάρου θα αγκαλιάσει και άλλο αυτή την νέα προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα και με το ερχομό των θετικών αποτελεσμάτων θα καταφέρει σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι να αυξάνει και ολοένα το κόσμο του.

Συγχαρητήρια σε ποδοσφαιριστές και τεχνικό team για την νίκη στην πρεμιέρα.

Επόμενη αγωνιστική την ερχόμενη εβδόμαδα με την Κολώνη Γεροσκήπου εκτός έδρας!!!”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ