aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚΦρέναρος: «Εχθρική φιλοξενία και αντεπίθεση»

Φρέναρος: «Εχθρική φιλοξενία και αντεπίθεση»

Μεθυσμένη Πολιτεία είναι η κοινότητα Φρενάρου μετά το χτεσινό διπλό εκτός έδρας απέναντι στην ομάδα του Φοίνικα Αγίας Μαρίνας με 0-1 από γκολ του Σταύρου Ιωάννου στο 88ο λεπτό με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Αναλυτικά: «Μετά από μια εχθρική φιλοξενία (προσπάθεια χτυπήματος στους ποδοσφαιριστές μας από φιλάθλους και ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας μετά το τέλος του αγώνα) η ομάδα  κατάφερε να αποδράσει με το διπλό και να χαλάσει τα σχέδια του Φοίνικα που είχαν στηθεί από νωρίς για τη φιέστα ανόδου.

Τα παλικάρια του Γιώργου Ζάκου με μια εμφάνιση που θύμιζε τους 300 του Λεωνίδα κατάφεραν να πάρουν το κρισιμότερο τρίποντο της χρονιάς και να κρατήσουν την ομάδα στη κατηγορία. Η ομάδα μας με μια αντεπίθεση στο δεύτερο γύρο κάνοντας πρωταθλητισμό παίρνοντας 23 πόντους όπου οι πλείστοι μας είχαν καταδικασμένους πως δεν θα τα καταφέρουμε τελικά καταφέραμε να ανατρέψουμε τα προγνωστικά και να θυμίσουμε πως μια ποδοσφαιρική ομάδα μπορεί να κάνει γνωστή την κοινότητα μας στο ευρύ κοινό.

Ένα μεγάλο μπράβο σε όλο το τεχνικό team της ομάδας μας που κατάφερε να κρατήσει την ομάδα στη κατηγορία και με την αγάπη τους την αφοσίωση τους και τη θυσία τους για την ομάδα έδειξαν πως είναι ένα team που μπορείς να περιμένεις πολλά.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την συνολική τους παρουσία καθ’ ολη την διάρκεια της χρονιάς που έδειξαν πως έχουν τα κότσια να φορούν τη φανέλα του Φρενάρου. Ακόμη συγχαρητήρια αξίζουν και όλοι οι φίλοι της ομάδας που με το χαρτζιλικι τους στήριξαν την ομάδα όλη τη σεζόν και είμαστε σίγουροι πως τα καλυτέρα έρχονται».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ