aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Φρέναρος: «Αδικούμε το εαυτό μας»

Aνακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Φρενάρους για τον αγώνα με τον Κόρνο.

Αναλυτικά: «Η ομάδα μας στον αγώνα απέναντι στην ομάδα του Κόρνου ηττήθηκε με 3-2 σκορ το οποίο αδικούμε το εαυτό μας όπου για 86 λεπτά ελέγχαμε απόλυτα το αγώνα και ήμασταν μπροστά στο σκορ με 1-2 (Βαγγέλης Κυριάκου με κεφαλιά, Τοφαλλής Τοφαλλή με εκπληκτικό ψαλιδάκι) και χωρίς να απειλούμαστε ιδιαίτερα αλλά δυστυχώς λόγω αδράνειας και μη συγκέντρωσης στα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης καταφέραμε να φύγουμε χωρίς βαθμολογικό κέρδος. Το θετικό είναι πως η ομάδα μας για 86 λεπτά ήταν άψογη και προσηλωμένη στο παιχνίδι και είμαστε σίγουροι πως με τέτοιες εμφανίσεις θα μείνουμε μακριά από περιπέτειες.

Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε στην άψογη φιλοξενία της ομάδας και των φιλάθλων του Κόρνου και διαβεβαιώνουμε πως στο δεύτερο γύρο θα ανταποδώσουμε το ίδιο. Επόμενο παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή εκτός έδρας απέναντι στην Ελπίδα Αστρομερίτη η ώρα 14:30».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ