aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚΈντονα παράπονα για την ομίχλη και τις διαιτητικές αποφάσεις

Έντονα παράπονα για την ομίχλη και τις διαιτητικές αποφάσεις

Σε εξ αναβολής αγώνα για την επίλεκτη Κατηγορία της ΣΤΟΚ, η ΑΠΕΠ κέρδισε με 2-1 στην παγωμένη Πιτσιλιά την ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου, με τα «φλαμίνγκο» να διαμαρτύρονται για τις άσχημες καιρικές συνθήκες και την έλλειψη ορατότητας, αλλά και κάποιες αποφάσεις της διαιτησίας.

Αναλυτικά:

«Σήμερα παίξαμε ποδόσφαιρο κάτω από πολύ αντίξοες καιρικές συνθήκες. Παίξαμε ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι που δεν έπρεπε καν να αρχίσει. Οι ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων είχαν πολύ περιορισμένη ορατότητα, περίπου 20 μέτρα. Και δύο ομάδες διαμαρτυρηθήκαν πολλές φόρες προς τον διαιτητή του αγώνα, αλλά αυτός το διέκοψε μόνο προσωρινά το παιχνίδι και δεν ακλούθησε τους κανονισμούς αναφορικά με την ύπαρξη ομίχλης στον αγωνιστικό χώρο. Μπορούμε να πούμε ότι οι ποδοσφαιριστές μας αγωνιστήκαν σκληρά στο γήπεδο και έκαναν το καλύτερο υπό τις περιστάσεις.

Η ΑΠΕΠ προηγήθηκε 1-0 με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στο 44’. Ο ποδοσφαιριστής μας Ανδρέας Αγαμέμνονος σημείωσε το 1-1 μετά από ένα πολύ ωραίο συνδυασμό. Μετά την ισοφάριση το παιγνίδι μετατράπηκε σε λοταρία, κανένας δεν μπορούσε να δει τι γινόταν στο γήπεδο. Και οι δύο ομάδες ζήτησαν από τον διαιτητή να διακόψει τον αγώνα, αλλά αυτός αρνήθηκε. Η ΑΠΕΠ έτυχε το 2-1 αλλά σε πολύ λίγο η ομάδα μας έτυχε τέρμα, το οποίο ο διαιτητής ακύρωσε, μόνο αυτός γνωρίζει γιατί το δεύτερον τέρμα του Αγαμέμνονος.

Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να πούμε πάρα να συγκεντρωθούμε στο επόμενο σημαντικό μας παιχνίδι. Με σκληρή δουλειά και με καλές γηπεδικές συνθήκες τα θετικά αποτελέσματα σίγουρα θα αρχίσουν να έρχονται. Ζητούμε από τον καθένα σας να βρεθείτε το ερχόμενο Σάββατο 15 του Φλεβάρη στις 15:00 στο γήπεδο μας στον αγώνα μας εναντίον της ομάδας του Κόρνου. Οι ποδοσφαιριστές μας έχουν ανάγκη την παρουσία σας και την υποστήριξης σας. Ας σταθούμε όλοι μαζί τους, να γίνουμε ο δωδέκατος παίκτης!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ