aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚΧρυσοστόμου και Γλαύκου οι νέες μετεγγραφές!

Χρυσοστόμου και Γλαύκου οι νέες μετεγγραφές!

Μετεγγραφών συνέχεια στον Κόρνο, καθότι η διοίκηση ανακοίνωσε την επανένταξη στην ομάδα δύο παλιών γνώριμων του Σωματείου! Ο ποδοσφαιριστής Ζήνων Χρυσοστόμου και ο τερματοφύλακας Γλαύκος Γλαύκου, αποτελούν δύο ακόμα μετεγγραφικές κινήσεις της ομάδας!

Ο Ζήνωνας Χρυσοστόμου, γεννημένος στις 20/3/1987, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ηλικία των 13 ετών. Η πορεία του ξεκίνησε από τον ΑΠΟΕΛ, πέρασε στην Ανόρθωση, τον Διγενή Ακρίτα Μόρφου, τον ΑΠΟΜ Μαθιάτη και επιστρέφει σε μια ομάδα που έχει ξαναβρεθεί και παλαιότερα αφήνοντας τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Ο τερματοφύλακας Γλαύκος Γλαύκου, γεννημένος στις 6/1/1991 έχει πίσω του μια αξιόλογη πορεία και παρουσία στις ομάδες που έχει αγωνιστεί. ΑΠΟΕΛ, Δόξα Κατωκοπιάς, ΘΟΪ Λακατάμιας, Ελπίδα Αστρομερίτη, Ηρακλής Γερολάκκου, Εθνικός Λατσιών και Εθνικός Άσσιας ήταν μερικές από τις ομάδες που τον ανέδειξαν. Επιστρέφει στα παλιά του λημέρια καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστεί με την ομάδα του Κόρνος FC 2013.

To Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας και ο φίλαθλος κόσμος τους καλοσωρίζουν στην οικογένεια του Κόρνος FC 2013.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ