aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚ«Χιλιοειπωμένο, μα πάρα πολύ σημαντικό, γι’ αυτό το ξαναλέμε»

«Χιλιοειπωμένο, μα πάρα πολύ σημαντικό, γι’ αυτό το ξαναλέμε»

Ευχαριστήρια ανάρτηση από την Ομόνοια 1948 προς τα μέλη του σωματείου για την ανταπόκριση τους στην τακτοποίηση των συνδρομών τους.

Η ενημέρωση:

«Η επιτροπή των μελών θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του σωματείου μας για την ανταπόκριση τους στην τακτοποίηση των συνδρομών τους. Είναι χιλιοειπωμένο μα πάρα πολύ σημαντικό για αυτό το ξαναλέμε. Αυτή η ομάδα έχει για στήριγμα το λαό της και τα μέλη της και είναι περίτρανα αποδεδειγμένο σε όλους. Θα συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια για να ανεβάσουμε την ομάδα μας εκεί που της αξίζει. Ο καθένας μας μπορεί να βοηθήσει όπως μπορεί σε αυτή τη προσπάθεια και οι οικονομικά τακτοποιημένες συνδρομές είναι ότι καλύτερο μπορεί να προσφέρει κάποιος για την καλύτερη οργάνωση της νέας χρονιάς στην ομάδα.

Όπως υποσχεθήκαμε στα μέλη μας όσα μέλη έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους μέχρι 10/6 θα συμπεριληφθούν στην κλήρωση για ένα διπλό αεροπορικό εισιτήριο για Ελλάδα στην ημερομηνία της επιλογής τους. Η κλήρωση θα γίνει μέχρι το τέλος αυτού του μήνα σε εκδήλωση που προγραμματίζει το σωματείο μας για να τιμηθούν οι χορηγοί της επιτυχημένης χρονιάς. Οι νικητές θα ανακοινωθούν και επίσης θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς από την επιτροπή.

Επίσης να ενημερώσουμε τον κόσμο πως έχει ήδη προγραμματιστεί εκλογική συνέλευση τον Ιούλιο ( ημερομηνία, ώρα και τόπος θα ανακοινωθούν σε μετέπειτα ανακοίνωση )και πως όλοι που θα θέλουν να παρευρεθούν και να συμμετέχουν θα μπορούν να τακτοποιήσουν τις συνδρομές τους εκεί στα ειδικά διαμορφωμένα τραπεζάκια των εθελοντών μας.

Συνεχίζουμε από εκεί που δεν σταματήσαμε ποτέ! ΟΜΟΝΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ