aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Άτλας: «Στηρίξτε αυτή την προσπάθεια»

Με νίκη συνέχισε την πορεία του στο πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ και την αγωνιστική που μας πέρασε (16η) ο Άτλας Αγλαμτζιάς καθώς επικράτησε στον Κόρνο της τοπικής ομάδας με 2-0. Η ομάδα δεν μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και επέτρεψε στους αντιπάλους που ξεκίνησαν με πάθος τον αγώνα να μας ασκήσουν πίεση στα πρώτα δέκα λεπτά.

Μετά το δεκάλεπτο ο Άτλας ανέβασε ρυθμούς και κατάφερε μέχρι το 35΄να προηγηθεί με 2-0 χάρις σε γκολ των Μπόκι και Πρωτοπαππά. Στο διάστημα αυτό, έδειξε μέρος των δυνατοτήτων της καθώς με την ποιότητα που έβγαλε επιβλήθηκε κατά κράτος των αντιπάλων. Στο β’ ημίχρονο κατέβασε ρυθμούς και χωρίς να απειληθεί διατήρησε το μηδέν και θα μπορούσε να σημειώσει και τρίτο γκολ αν οι παίχτες ήταν πιο σοβαροί.

«Το αποτέλεσμα αυτό μας βρίσκει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και μας εξασφαλίζει προς το παρόν μια άνετη παραμονή στην κατηγορία. Εμείς συνεχίζουμε στο στόχο που έχουμε βάλει με τον προπονητή μας για την δημιουργία μιας ομάδας που θα παίζει σύγχρονο επιθετικό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες και να στηρίζεται σε δικά της παιδιά έτσι ώστε μακροπρόθεσμα να μπορεί να κοιτάξει πιο ψηλά», αναφέρεται σε ανάρτηση της ομάδας του Άτλαντα στο Facebook και ακολούθως τονίζεται:

«Τέλος καλούμε το Δημαρχείο και τον κόσμο της Αγλαντζιάς να στηρίξει αύτη την προσπάθεια μιας και είναι η πρώτη φορά που στη Κοινότητα μας γίνεται μια τόσο σοβαρή δουλειά στο χώρο του ποδόσφαιρου αρχής γενομένης από την Κυριακή που καλούμε όλους τους Αγλαντζιώτες στο γήπεδο για να στηρίξουν αυτά τα παιδία και να απολαύουν ποδόσφαιρο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ