aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚΆρχισαν προετοιμασία οι Τρούλλοι F.C.2015

Άρχισαν προετοιμασία οι Τρούλλοι F.C.2015

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και παρουσία πολλών Φίλων και οπαδών της, ξεκίνησε και φέτος τις προπονήσεις της, η ομάδα των Τρούλλων «ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C.2015»

H εδώ και ένα χρόνο ενοποιημένη ομάδα των Τρούλλων, η οποία αγκαλιάστηκε με πολλή θέρμη τόσο από ολόκληρη την Κοινότητα όσο και από πάρα πολλούς φίλους του αγροτικού ποδοσφαίρου και όχι μόνον, στην περσινή και πρώτη χρονιά από την σύσταση της, είχε μια εντυπωσιακή πορεία στον χώρο του Αγροτικού ποδοσφαίρου, γεγονός που όλος ο αθλητικός κόσμος της Κύπρου, σχολίασε με τα πιο κολακευτικά λόγια την σημαντική απόφαση των Διοικήσεων των δύο ιστορικών ομάδων των Τρούλλων Δάφνηκαι Σουρουκλή, να ενοποιήσουν τις ομάδες τους.

Μετά τον καθιερωμένο αγιασμό από τον Ιερέα της Κοινότητας, o πρόεδρος της «Τρούλλοι F.C. 2015» κ. Γεώργιος Προκοπίου αφού παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές, όλα τα μέλη του Διοικητικού του Συμβουλίου της νέας ομάδας, που έδωσαν το παρόν τους στην πρώτη προπόνηση, στην συνέχεια καλωσόρισε όλους τους ποδοσφαιριστές και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά και… ακόμα πιο πολλές επιτυχίες της ομάδας μας.

Στη σύντομη ομιλία του, ο πρόεδρος κ. Προκοπίου δήλωσε χαρακτηριστικά στους ποδοσφαιριστές: «Είμαι διπλά περήφανος αφενός μεν για την σωστή απόφαση μας να ενοποιήσουμε τις 2 ιστορικές ομάδες της Κοινότητας μας τη Δάφνη και τον Σουρουκλή, και αφ’ ετέρου δε γιατί καταφέραμε να μιλούν και να θαυμάζουν την εντυπωσιακή πορεία της ομάδας μας, αφού από την πρώτη χρονιά, καταφέραμε να κατακτήσουμε όλους ανεξαιρέτως τους Τίτλους που θα μπορούσε μια ομάδα να κατακτήσει πρώτα με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της ΣΕΚ ακολούθως το Κύπελλο της ΣΕΚ, στην συνέχεια το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών της ΣΤΟΚ και τέλος την ΑΣΠΙΔΑ της ΣΤΟΚ και μάλιστα όλους τους τίτλους αήττητοι.

Όλοι εσείς οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, νέοι και παλιοί, θα πρέπει να νιώθετε την ίδια περηφάνεια, γιατί αποτελείται την αφρόκρεμα των ποδοσφαιριστών…. γιαυτό .. σας τονίζω όπως και πέρσι ότι … η ομάδα μας είναι «καταδικασμένη» οχι μόνο να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και φέτος, αλλά και να συνεχίσουμε από κει που μείναμε πέρσι, και να ανεβάσουμε την ομάδα μας στην Επίλεκτη Κατηγορία της ΣΤΟΚ.

Για να το πετύχουμε αυτό… απαιτούμε από όλους σεσασμό – συνέπειεα και σκληρή δουλειά. Αυτό λοιπόν είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας μας… και γι αυτό δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να παραβεί τους κανόνες μας. Από πλευράς μας συνέχισε ο πρόεδρος θα είμαστε συνέχεια κοντά σας, και όπως και πέρσι θα εκπληρώσουμε όλες τις υποχρεώσεις μας στο ακέραιο»

Στο ίδιο μήκος κύματος μίλησε και ο αντιπρόεδρος της νέας ομάδας, Πάμπος Νεοφύτου, τονίζοντας περεταίρω « πως η ενοποίηση των δύο ομάδων των Τρούλλων τελικά αποδείχτηκε ως σοφή απόφαση και όλη η Κοινότητα των Τρούλλων θα πρέπει να περηφανεύεται για τα επιτεύγματα της ενοποιημένης ομάδας μας, και θα προσπαθήσουμε φέτος να πάρουμε την ομάδα των Τρούλλων ακόμα πιο ψηλά.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ