aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚΑΠΕΑ: «Προκλήσεις από αντιπάλους και ανωτερότητα απ’ τους φιλάθλους μας»

ΑΠΕΑ: «Προκλήσεις από αντιπάλους και ανωτερότητα απ’ τους φιλάθλους μας»

Μέσα από την επίσημη σελίδα της, η διοίκηση της ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου αναφέρεται στο παιχνίδι με τον Φοίνικα Αγίας Μαρίνας…

Αναλυτικά:

«Δυστυχώς η ομάδα μας δέχθηκε την ήττα από την ομάδα του Φοίνικα Αγίας Μαρίνας με σκορ 1-0. Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στο 40′ μετά από ένα σουτ έξω από την περιοχή. Σε ένα άθλιο αγωνιστικό χώρο η ομάδα μας ανέβηκε και προσπάθησε αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να σκοράρει. Ένα παιχνίδι ισοδύναμο χωρίς αρκετές φάσεις.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους λίγους αλλά πιστούς φίλαθλους μας που μας ακολούθησαν στο μακρινό εκτός παιχνίδι στην Αγία Μαρίνα. Αν και δέχθηκαν αρκετές προκλήσεις από τους φίλαθλους της αντίπαλης ομάδας έδειξαν επίπεδο και ανωτερότητα. Χάθηκε μια μάχη και όχι ο πόλεμος.

Όλοι μαζί το ερχόμενο Σάββατο στην δική μας έδρα… στο δικό μας σπίτι να φιλοξενήσουμε την ομάδα του Κόρνου. Καμία δικαιολογία καμιά απουσία. Η ομάδα μας σας χρειάζεται δίπλα της. Όλοι μαζί ενωμένοι να πάρουμε το τρίποντο και να συνεχίσουμε στην υλοποίηση του στόχου μας που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Γ’ κατηγορία. Ραντεβού λοιπόν στις 15:00 το Σάββατο στο Ακρωτήρι. Συνεχίζουμε μαζί!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ