aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚΑΠΕΑ (Πετράκης): «Ντέρμπι όλα τα παιχνίδια»

ΑΠΕΑ (Πετράκης): «Ντέρμπι όλα τα παιχνίδια»

Από το ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου το σκηνικό της πάνω ζώνης όπως διαμορφώθηκε παραμένει ουσιαστικά σταθερό και οι δύο ομάδες που ξεχώρισαν διατηρούνται στις πρώτες θέσεις.

Ο Ονήσιλος που προηγείται με σχετική διαφορά και ΑΠΕΑ συμμετείχαν και στο περσινό Πρωτάθλημα (το πρώτο στην ιστορία του) με πολύ καλή μάλιστα παρουσία, ιδιαίτερα από τον Ονήσιλο που έχασε την άνοδο του στην τελευταία αγωνιστική.

Πιο κάτω από το δίδυμο ακολουθεί ένας όμιλος από αρκετές ομάδες και το γεγονός ότι κάθε αγωνιστική φέρνει μαζί της ανακατατάξεις επιβεβαιώνει την αρχική εκτίμηση της ισοδυναμίας τους.

Έντονος θα είναι ο συναγωνισμός στην κάτω ζώνη για αποφυγή του υποβιβασμού. Ο Σπάρτακος Κιτίου βαθμολογικά έμεινε πιο πίσω και αρκετές ομάδες που βρίσκονται πιο πάνω διατρέχουν τον ίδιο κίνδυνο.

Η κούρσα του Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ διένυσε ήδη δεκατέσσερις αγωνιστικές και οι ομάδες μας θα επιστρέψουν σε ρυθμούς δράσης στις 7 Ιανουαρίου 2017. «Για κάποιον που δεν γνωρίζει το σκηνικό της Κατηγορίας μας ίσως να είναι έκπληξη όμως η διαπίστωση για εμάς που το ζούμε από κοντά είναι ξεκάθαρη.

Οι περισσότερες ομάδες είναι ισοδύναμες και δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι, όλα είναι ντέρμπι και δεν ξέρει κανένας που θα σκοντάψει» επισημαίνει χαρακτηριστικά ο προπονητής της ΑΠΕΑ Πέτρος Πετράκης.

Αναφορικά με την πορεία της δικής του ομάδας, την οποία ανέλαβε προς το τέλος της περσινής αγωνιστικής περιόδου ο Πετράκης τονίζει: «Η καλή μας πορεία σίγουρα ενισχύει το στόχο για να κυνηγήσουμε την άνοδο μέχρι το τέλος. Δυστυχώς είχαμε όμως αρκετούς τραυματισμούς και σοβαρούς τραυματισμούς και θα δούμε πως θα κινηθούμε για ενίσχυση τον Ιανουάριο.

Έχουμε και τον κόσμο κοντά μας και είναι σημαντική ενίσχυση στην ενιαία προσπάθεια που καταβάλουμε για το καλύτερο. Ο κόσμος αγαπά και στηρίζει την ΑΠΕΑ και στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ