aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ανακοίνωσε μία πεντάδα παίκτες!

Μεταγγραφικό ντεμαράζ για τον Άτλαντα Αγλαντζιάς, αφού λίγο πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου ολοκλήρωσε το ρόστερ του αποκτώντας πέντε ποδοσφαιριστές.

Πιο συγκεκριμένα, εντάχθηκαν οι ακόλουθοι 5 ποδοσφαιριστές: Ο Ανδρέας Λοϊζίδης από τον Κόρνο F.C., ο έμπειρος τερματοφύλακας Μάριος Διομήδους με θητεία αρκετών χρόνων στον Χαλκάνωρα Ιδαλίου, ο εξ Ελλάδος Κωνσταντίνος Κατσάμπας που αγωνιζόταν στον Φοίνικα Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς, ο επίσης Ελλαδίτης Βασίλειος Περούλης από την Corfu F.C. / Κέρκυρα Π.Ο. και ο Ανδρέας Στυλιανού από τον Άρη Λεμεσού, ο οποίος ακολούθησε την προετοιμασία της ομάδας στη Σλοβενία και είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα και Άρη Κρίστη Στυλιανού.

«Εκτός από αυτό, ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας μας ότι την επόμενη Πέμπτη 7/9/2017 θα διοργανώσουμε μια εκδήλωση στο σωματείο της ομάδας μας, στην οποία θα παρουσιάσουμε το ρόστερ της ομάδας μας, την επίσημη στολή για την ποδοσφαιρική περίοδο 2017-2018 και τους χορηγούς μας. Εκεί θα υπάρχει και συνεργείο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας για όλους που θέλουν να στηρίξουν την μοναδική ποδοσφαιρική ομάδα της κοινότητας και του Δήμου μας. Υπενθυμίζουμε ότι για περαιτέρω πληροφορίες και τηλέφωνα για τα εισιτήρια διαρκείας μπορείτε να ακολουθήσετε αυτόν τον σύνδεσμο», τονίζεται καταληκτικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ