aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΔημητρίου: «Όταν αρχίζεις τη σεζόν έχεις πάντα στόχους να κατακτήσεις τίτλους»

Δημητρίου: «Όταν αρχίζεις τη σεζόν έχεις πάντα στόχους να κατακτήσεις τίτλους»

Mεγάλη η προψεσινή νίκη για την ΑΕΚ επι του Απόλλωνα με μεγάλη σε σημασία γιατί είναι μια ομάδα που τώρα απαλλαγμένη από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις θα προσπαθήσει να καλύψει τη βαθμολογική διαφορά από την κορυφή.

Ο Κυριάκος Δημητρίου μιλώντας στον SUPER SPORT αναφέρθηκε και στη νίκη, αλλά και παράλληλα στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Για τη νίκη επί του Απόλλωνα: «Ήταν η τέταρτη σερί νίκη και ουσιαστικά μετά την πρεμιέρα διευρύναμε το σερί μας στην Αρένα όχι μόνο με νίκες αλλά και χωρίς να δεχθούμε γκολ. Φυσικά έβαλε και το χεράκι του ο Πίριτς όταν μας πίεσε ο Απόλλωνας. Όταν κερδίζεις, λες ότι ήταν η καλύτερη δυνατή διαχείρηση. Ήταν ένα ντέρμπι, είχαμε τις δικές μας καλές στιγμές. Ο αντίπαλος μπήκε πιο καλά, στο τέλος βρήκαμε τα δικά μας πατήματα. Πετύχαμε το γκολ, μπορούσαμε να πετύχουμε και δεύτερο, δεν το κάναμε και δεχθήκαμε πίεση αλλά μίλησε η αντίδραση η Πίριτς. Πήραμε μια σπουδαία νίκη και συνεχίζουμε».

Μετά από ερώτηση για το αν η ΑΕΚ πάει για τον τίτλο, απάντησε: «Το λένε και οι παίκτες και ο προπονητής και εμείς οι ίδιοι. Τώρα που δεν έχουμε τα παιχνίδια της Ευρώπης, μπορούμε να κάνουμε την αντεπίθεση μας. Όταν αρχίζεις τη σεζόν έχεις πάντα στόχους να κατακτήσεις τίτλους. Έχουμε βγάλει στο γήπεδο τις δυνατότητές μας και γι’ αυτό έχει πεισθεί και ο κόσμος μας. Περιμένουμε ακόμη περισσότερους οπαδούς στο γήπεδό μας. Έχουμε ακόμη πιο δύσκολο έργο μπροστά μας»

Για τη συνέχεια και το ματς με την ΕΝΠ: «Όλα τα παιχνίδια είναι επικίνδυνα. Το σημαντικό είναι να πάμε, να επιβάλουμε το παιχνίδι μας και να πετύχουμε γκολ, όπως κάναμε με τον Ακρίτα. Αυτό πρέπει να κάνουμε και στο Παραλίμνι την ερχόμενη Παρασκευή. Με εξαίρεση το παιχνίδι της πρεμιέρας, τα προσεγγίζουμε με τον ίδιο τρόπο ανεξαρτήτως αντιπάλου».

Για τις μετεγγραφές: «Ο Τσάβι Ρόκα δουλεύει, παρατηρεί τα πάντα σε ό,τι αφορά την αγορά. Γνωρίζει τις ανάγκες τις ομάδες, είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον προπονητή και ότι χρειαστεί η ομάδα θα το κάνει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ