aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Υπεροχή των γηπεδούχων

Με απολογισμό 25 τέρματα ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ. Από τις επτά αναμετρήσεις μόνο η μία τέλειωσε ισόπαλη. Σε τέσσερις αγώνες επικράτησαν οι γηπεδούχοι και σε δύο οι φιλοξενούμενοι.

Ο Ονήσιλος Σωτήρας 2014 που πέρσι έχασε την άνοδο στην τελευταία αγωνιστική,  ξεκίνησε εντυπωσιακά τη χρονιά κερδίζοντας με 5-1 τον Φοίνικα Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς.

Τα τέρματα για το συγκρότημα του Παναγιώτη Κοσμά πέτυχαν οι Μαρτίνος Σολωμού (19’ πέναλτι), Αναστάσιος Ευσταθίου (50’), Τιμόθεος Κωνσταντίνου (77’, 79’) και Παναγιώτης Μαυρουδής (82’). Για τους φιλοξενούμενους που έχουν και φέτος στον πάγκο τους τον Στέλιο Σοφοκλέους, σκόραρε στο 51’ ο Χάρης Ανδρέου.

Η ομάδα Αμαθούς Αγίου Τύχωνα που υποβιβάστηκε από το Πρωτάθλημα Γ’ Κατηγορίας, νίκησε με 2-0 την Ασπίς Πύλας από τέρματα που πέτυχαν οι Σωτήρης Αργύρη (45’) και Βαλεντίνος Αριστείδου (58’).

Ο Κούρρης Ερήμης στο γειτονικό ντέρμπι νίκησε με 2-1 το Λένα Λεμεσού από τέρματα που πέτυχαν οι Ανδρέας Ιωάννου (33’ πέναλτι) και Παναγιώτης Χρυσοστόμου (71’). Για το Λένα σκόραρε στο 13΄ο Στέλιος Γρηγορίου. Η νεοφώτιστη Κολώνη Γεροσκήπου προηγήθηκε με 2-0 όμως ο Σπάρτακος Κιτίου ισοφάρισε σε 2-2.

Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Κυριάκος Μιχαηλίδης (4’) και Σάντερσον (35’ πέναλτι), ενώ για τους φιλοξενούμενους σκόραρε στο 58’ ο Μάριος Βασιλείου και στο 70’ ο Μάριος Κουτούρη.

Το Φρέναρος από ισάριθμα πέναλτι του Σταύρου Ιωάννου (68’, 79’) επικράτησε με 2-1 της Ελπίδας Αστρομερίτη που προηγήθηκε στο 62’ με τον Ηλία Αβραάμ. Ο Κόρνος νίκησε εκτός έδρας με 3-2 τη νεοφώτιστη Δόξα Παλαιομετόχου από τέρματα που πέτυχαν οι Ραφαήλ Κασιάς (15’), Δημήτρης Ανδρονίκου (57’) και Παρασκευάς Αντωνίου (77’).

Για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Αβραάμ Βασιλέα (32’) και Αβραάμ Αρναούτη (63’). Η ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου νίκησε με 2-0 εκτός έδρας τον  Άτλας Αγλαντζιάς από τέρματα που πέτυχαν οι Κωνσταντίνος Σιακαλλής (5′) και Σταυρινός Στυλιανού (17′).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ