aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚΣυνεχίζει ο Στέλιος Τσιακλής, ανανέωσε με τέσσερις

Συνεχίζει ο Στέλιος Τσιακλής, ανανέωσε με τέσσερις

Ο Εθνικός Λατσιών ανακοινώνει ότι έχει έλθει σε συμφωνία με τον προπονητή Στέλιο Τσιακλή για να συνεχίσει να κοουτσάρει την ομάδα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τον προπονητή Στελιο Τσιακλή θα πλαισιώνει μια ισχυρή προπονητική ομάδα αποτελούμενη από τους βοηθους προπονητές, Νίκο Κασσή, Κωστα Ιωάννου καθώς και τον προπονητή τερματοφυλάκων Βάκη Ξενοφώντος. Φυσιοθεραπευτής της ομάδας θα είναι ο Κωνσταντίνος Καπαρής.

Η ομάδα προγραμματισμού σε συνεργασία με την προπονητική ομάδα δουλεύει επί καθημερινής βάσης σε θέματα προγραμματισμού με απώτερο στόχο τη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας η οποία θα καταφέρει να επαναφέρει τον Εθνικό Λατσιών στην Γ’ κατηγορία.

Παράλληλα η διοίκηση ανακοίνωσε και τέσσερις ανανεώσεις συμβολαίου με ποδοσφαιριστές που βοήθησαν την ομάδα αρκετά.

Aναλυτικά οι ανακοινώσεις 

✍ Ο Εθνικός Λατσιών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 21 ετών επιθετικό Χριστόδουλο Ανδρέου! Ευχόμαστε στον Χριστόδουλο να έχει μια χρονιά με πολλα τέρματα και πολλές επιτυχίες με την φανέλα του Εθνικού Λατσιών!

✍ Ο Εθνικός Λατσιών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον 23χρονο αμυντικό Σπύρο Θεοδότου. Ευχόμαστε στο Σπύρο καλή δουλειά και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας!

✍ Ο Εθνικός Λατσιών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 24 ετών αμυντικό Ανδρέα Γεώργιου! Ευχόμαστε στον Ανδρέα καλή δουλειά και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας!

✍ Ο Εθνικός Λατσιών βρίσκεται στην ευχάριστη θεση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον 31 ετών αμυντικό και αρχηγό της ομάδας Αγγελο Σερπετίνη. Ευχόμαστε στον Άγγελο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις με τη φανελα του Εθνικού Λατσιών και να ηγηθεί της προσπάθειας της ομαδας μας για να πετύχει τους στόχους της!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ