aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΛΛΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΣΤΟΚ: Τροποποιείται άμεσα ο κανονισμός

ΣΤΟΚ: Τροποποιείται άμεσα ο κανονισμός

Πέρασε η εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΤΟΚ και τροποποιείται άμεσα ο κανονισμός για τους ποδοσφαιριστές που δεν ήταν εγγεγραμμένοι πριν από 20 ετών.

Η ανακοίνωση της ΠΟΑΣΠ:

Σας ενημερώνουμε ότι η ΚΟΠ με σημερινή (26/9/2019) εγκύκλιο της αποφάσισε την τροποποίηση του κανονισμού που αφορά τους ποδοσφαιριστές που δεν ήταν εγγεγραμμένοι σε οποιοδήποτε σωματείο της ΚΟΠ/ΣΤΟΚ πριν από τα 20 τους χρόνια. Με βάση την απόφαση οι ποδοσφαιριστές αυτοί δικαούνται να συνεχίζουν να αγωνίζονται στις ομάδες τους που ήταν εγγεγραμμένοι μέχρι 31 Μαϊου 2019.

Ποδοσφαιριστής ο οποίος είναι πάνω από 22 ετών την 1/1/2019 και θα μεταγγραφεί ή θα εγγραφεί για πρώτη φορά και δεν ήταν εγγεγραμμένος πριν από τα είκοσι του σε οποιοδήποτε σωματείο της ΚΟΠ/ΣΤΟΚ υποχρεωτικά θα αναγραφεί στο κατάλογο του σωματείου όπου θα εγγραφεί. Στο κατάλογο αυτό μπορούν να εγγραφούν μέχρι και έξι ποδοσφαιριστές. Οι καταλόγοι πρέπει να υποβληθούν πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος 2019/2020.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ