aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ 29ης ΜΑΙΟΥΣτις Βρυξέλλες το Δ.Σ της Ομόνοιας 1948

Στις Βρυξέλλες το Δ.Σ της Ομόνοιας 1948

Στις Βρυξέλλες η Ομόνοια 1948! Οι Αδάμος Ευσταθίου (Εκτελεστικός Γραμματέας), Μιχάλης Ιορδάνους (Οργανωτικός Γραμματέας) και Σωκράτης Σωκράτους (Β’ γραμματέας)  θα παρευρεθούν στις Βρυξέλλες με σκοπό τη δημιουργία σχέσεων, την απόκτηση εμπειριών και γνώσεων μέσω της επαφής με μεγάλους συλλόγους Λαϊκής βάσης.

Μάλιστα στην ανακοίνωσε επισυνάπτεται πως οι τρεις τους θα ταξιδέψουν με δικά τους έξοδα αφήνοντας τη χορηγία στα ταμεία του σωματείου.

Αναλυτικά:

«Στις Βρυξέλλες και στην συνάντηση του Supporters Direct για το πρόγραμμα Fans Matter ταξιδεύουν σήμερα ο Εκτελεστικός Γραμματέας του Σωματείου μας Αδάμος Ευσταθίου, ο Οργανωτικός Γραμματέας Μιχάλης Ιορδάνου και o Β’ Γραμματέας Μελών Σωκράτης Σωκράτους.

Τα μέλη του Δ.Σ θα συμμετέχουν απόψε σε ανεπίσημο δείπνο με ανθρώπους της ΟΥΕΦΑ και του ποδοσφαίρου στο οποίο θα παρευρεθούν επίσης εκπρόσωποι και άλλων ομάδων Λαϊκής Βάσης. Αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο θα συμμετέχουν στις εργασίες του ετήσιου συνεδρίου του Supporters Direct.

Σκοπός του ταξιδιού είναι η δημιουργία σχέσεων, η απόκτηση εμπειριών και γνώσεων μέσω της επαφής με μεγάλους συλλόγους Λαϊκής Βάσης. Το συγκεκριμένο ταξίδι εντάσσεται στη χορηγία που έχουμε πάρει σαν Σωματείο από το πρόγραμμα Fans Matters. Παρόλα αυτά τα μέλη του Δ.Σ ταξιδεύουν με αποκλειστικά δικά τους έξοδα αφήνοντας όλη την χορηγία στα ταμεία του Σωματείου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ