aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚΟμόνοια 1948: «Διαδικτυακός ο αγώνας, όλοι στον σύνδεσμο της Θύρας 9»

Ομόνοια 1948: «Διαδικτυακός ο αγώνας, όλοι στον σύνδεσμο της Θύρας 9»

Η Ομόνοια 1948 ανακοίνωσε μέσω του Facebook της, ότι ο αγώνας της με την ομάδα των Τρούλλων θα  μεταδοθεί διαδικτυακά από τον Alfasports.TV.

Παράλληλα έκανε κάλεσμα στον κόσμο της για να παρευρεθεί μαζικά στον σύνδεσμο της Θύρας 9 για να παρακολουθήσει τον αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ζωντανή μετάδοση του αγώνα ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 – Τρούλλοι FC 2015. Ο σημαντικός αυριανός αγώνας της ομάδας μας θα είναι τηλεοπτικός. Μετά από προσπάθειες που καταβάλαμε, εξασφαλίσαμε την μετάδοση του αγώνα από το διαδικτυακό Alfasports.TV δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον κόσμο μας να παρακολουθήσει την σημαντική αναμέτρηση.

Με πρωτοβουλία παιδιών που ζουν στο εξωτερικό, μας έδωσαν μέρος τον εξόδων της κάλυψης του αγώνα και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για αυτή τους την κίνηση. Καλούμε τον κόσμο μας να παρευρεθεί μαζικά στον σύνδεσμο της ΘΥΡΑΣ 9 για να παρακολουθήσει τον αγώνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ