aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚ«Ο Κυπέρας έφυγε όπως έζησε, με το τριφύλλι στο στήθος»

«Ο Κυπέρας έφυγε όπως έζησε, με το τριφύλλι στο στήθος»

Η πρόεδρος του Ορφέα, Αγγέλα Ιωάννου, μέσω συγκινητικής ανάρτησης για τον πατέρα της και επί σειρά πολλών χρόνων φροντιστή της Ομόνοιας Ανδρέα Κυπέρα, ευχαριστεί όλους όσους ήταν στο πλευρό του εκλιπόντα όταν ήταν στο νοσοκομείο, αλλά και όσους εξέφρασαν την αγάπη και την εκτίμησή τους. Η κηδεία του Κυπέρα τελέστηκε χθες Δευτέρα (10/6).

Αναλυτικά:

«Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την απέραντη και απίστευτη αγάπη και εκτίμηση όλων σας προς τον παπά μας. Η παρουσία σας όταν ήταν στο νοσοκομείο, τα μηνύματα και τα τηλεφωνήματα σας για να μάθετε πως πάει με την υγεία του και να του εκφράσετε την αγάπη σας και να του στείλετε δύναμη, αλλά και η αγάπη, ο σεβασμός και η εκτίμηση που δείξατε μετά που έφυγε μας συγκινεί και μας καταπλήσσει κάθε λεπτό.

Η Ομόνοια ήταν η ζωή του. Ήταν ο Κυπέρας της Ομόνοιας και ήταν η Ομόνοια του Κυπέρα. Ο παπάς μας, ο Κυπέρας μας, ο Κυπέρας σας, έφυγε όπως έζησε. Με το τριφύλλι στο στήθος. Με την αγαπημένη του φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Πήρε όμως μαζί του και την αγάπη του κόσμου της Ομόνοιας. Πήρε μαζί του την αγάπη όλων εσάς. Να είστε όλοι καλά. Σας ευχαριστούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ