Μένει ο Πανάμσκι, επέστρεψε ο Βαλιαντής

Μία ανανέωση συμβολαίου και μία μετεγγραφή ανακοίνωσε πρόσφατα ο Εθνικός Λατσιών, ο οποίος διατήρησε στο ρόστερ του τον Βούλγαρο αμυντικό Σβέτοσλαβ Πανάμσκι και απέκτησε τον Χρίστο Βαλιαντή που αγωνιζόταν και παλαιότερα στην ομάδα

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή στην oμάδα μας του πρώην ποδοσφαιριστή μας Χρίστου Βαλιαντή. Αγωνίστηκε με την ομάδα μας τις ποδοσφαιρικές περιόδους 2014-15 και 2015-16 . Στην συνέχεια μετεγγράφηκε στον Διγενή Μόρφου με την oμάδα του οποίου την περυσινή χρονιά ευτύχησε να κατακτήσει Πρωτάθλημα και Κύπελο με 16 συμμετοχές. Με αυτή την μεταγραφή η ομάδα μας ενισχύεται περαιτέρω, με ένα ποδοσφαιριστή που μας είναι γνώριμος για την αγωνιστηκότητα, το ταλέντο και το ήθος του. Καλωσορίζουμε τον Βαλιαντή στον Εθνικό και του ευχόμαστε να είναι υγειής και δυνατός», τονίζεται για Βαλιαντή.

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Βούλγαρο αμυντικό Svetoslav Panamski (Sveto). Ο Sveto με την εμπειρία και την μαχητικότητά του θα βοηθήσει την Ομάδα μας στην προσπάθειά της για άνοδο. Τον καλοσωρίζουμε για άλλη μια φορά στον Εθνικό και του ευχόμαστε να είναι γερός και δυνατός», αναφέρεται για Πανάμσκι.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ