aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Φρέναρος: Ετήσια Εκλογική Συνέλευση

Ετήσια Εκλογική Συνέλευση για τη νέα τάξη πραγμάτων στο Φρέναρος FC 2000 θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαΐου, σύμφωνα και με την επίσημη ενημέρωση.

Αναλυτικά:

«Την ερχόμενη Πέμπτη 24/05/2017 ώρα 19:00 στο κοινοτικό μέγαρο Φρενάρους. Μετά από 17 συνεχόμενα χρόνια στην ομάδα δουλεύοντας πολύ σκληρά και μόνο για την αγάπη του προς την ομάδα και την κοινότητα μας αφιερώνοντας χρόνο και θυσίες από την προσωπική του ζωή ο πρόεδρος Νίκος Μιχαήλ για επαγγελματικούς λόγους αποφάσισε όπως αποχωρήσει από την ομάδα μας και τα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Μετά από πρωτοβουλία κάποιων φίλων της ομάδας έχουν γίνει διεργασίες για την ομαλή μεταβίβαση και λειτουργία της ομάδας τη νέα χρονιά.

Όποιος όμως επιθυμεί να ενισχύσει την προσπάθεια αυτή μπορεί να το κάνει δίνοντας το παρών του στη Γενική Συνέλευση και δηλώνοντας το όνομά τους στη λίστα του νέου συμβουλίου.

Επίσης όποιος ενδιαφέρεται να κατεβεί με το δικό του συνδυασμό πάλι μπορεί να το κάνει στη Γενική Συνέλευση χωρίς να τον εμποδίσει κανείς. Οι πόρτες είναι ορθάνοικτες για όλο τον κόσμο που αγαπάει πραγματικά αυτή την ομάδα. Κανείς δεν περισσεύει.

Στη Γενική Συνέλευση επίσης θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση του λαχείου.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με τα τηλ. 99305721-97721193».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ