aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΤΟΚΑΠΕΠ: Με Χρυσάνθου για την ερχόμενη σεζόν (έναρξη προπονήσεων)

ΑΠΕΠ: Με Χρυσάνθου για την ερχόμενη σεζόν (έναρξη προπονήσεων)

Με τον Άντρο Χρυσάνθου θα πορευτεί η ΑΠΕΠ στην ερχόμενη ποδοσφαιρική χρονιά, για την οποία η προπονήσεις θα αρχίσουν αύριο Δευτέρα (25/7).

Αναλυτικά:

«Η Αθλητική Ποδοσφαιρική Ένωση Πιτσιλιάς ανακοινώνει την έναρξη της προετοιμασίας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017! Οι προπονήσεις θα αρχίσουν από την ερχόμενη Δευτέρα 25/7/2016 στο κοινοτικό στάδιο Επισκοπής.

Την Δευτέρα και την Τρίτη 25-/26/7/2016 θα πραγματοποιηθούν επίσης δοκιμαστικά για ποδοσφαιριστές που επιθυμούν να ενταχθούν στην ομάδα! Όσοι ενδιαφέρονται να βρίσκονται στο Κοινοτικό Στάδιο Επισκοπής , στις 18:30μ.μ.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 99581264 Άντρος Χρυσάνθου (προπονητής).

Προπονητής της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς για την ποδοσφαιρική χρονιά 2016-2017 ο Κ. Άντρος Χρυσάνθου. Όλοι εμείς, το διοικητικό συμβούλιο καθώς και οι φίλοι της ομάδας, ευχόμαστε στο νέο μας προπονητή καλή αρχή και κάθε επιτυχία στη πορεία του με την ομάδα μας! Θα σταθούμε στο πλάι του, στήριγμα του για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

chrisanthou

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ