Απάντηση Θύρας 9 σε Γιώτη: «Δεν υπάρχει επιστροφή, γιατί δεν υπάρχει φυγή»

Κάθε ενδεχόμενο επιστροφής της στην ποδοσφαιρική Ομόνοια διέψευσε η Θύρα 9, ξεκαθαρίζοντας σε ανακοίνωση – απάντηση της μετά την πρωτοβουλία του Γιώτη Δημητρίου ότι καμία κουβέντα δεν έγινε πίσω από κλειστές πόρτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9 περήφανε Πράσινε Λαέ,

Μετά την χθεσινοβραδινή ανάρτηση του κύριου Γιώτη Δημητρίου δεν μπορούμε να μην τοποθετηθούμε.

Καταρχάς θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε στο κόσμο μας ότι δεν έχει γίνει καμιά κουβέντα πίσω από κλειστές πόρτες ούτε μας έχει παρουσιαστεί κάποιο «σχέδιο». Αν είχε γίνει οτιδήποτε από τα πιο πάνω πρώτα θα είχε ενημερωθεί ο κόσμος μας.

Κατά δεύτερο επιβάλλεται να μπει η οποιαδήποτε συζήτηση στην σωστή βάση. Δεν υπάρχει επιστροφή της ΘΥΡΑ 9 επειδή δεν υπάρχει φυγή της ΘΥΡΑ 9. Δεν ήμασταν και δεν θα είμαστε ποτέ οπαδοί της Ομόνοιας ΛΤΔ για αυτό και δεν έχουμε φύγει από κάπου. Οπόταν η μοναδική επιστροφή που μπορεί να υπάρξει είναι η επιστροφή της Ομόνοιας στο Λαό της όλα τα άλλα είναι για κατανάλωση.

Τρίτο και τελευταίο δεν μπαίνουμε και δεν θα μπούμε ποτέ σε παζάρεμα θέσεων σε συμβούλια και καρεκλών. Είμαστε η ΘΥΡΑ 9 η οποία την ώρα που εκατομμυριούχοι μάλωναν για την Ομόνοια εμείς διαφωνήσαμε με όλους και προτάξαμε θέσεις για αρχές και αξίες. Αν οποιοσδήποτε τολμήσει να μας προσβάλει με χρηματικές προσφορές ή προσφορές καρέκλας ας ετοιμαστεί να αρπάξει τα χαστούκια του. Εμείς δεν είμαστε οι χορωδίες με τα πληρωμένα αφεντικά που πάνε τώρα στο γήπεδο.

Από εκεί και πέρα στο δρόμο που χαράξαμε αδέλφια, την Κυριακή η μοναδική Ομόνοια που ανήκει στο Λαό της, αυτή που γεννήθηκε από την ανάγκη, το δικό μας παιδί, αγωνίζεται στο τελευταίο φιλικό πριν την πρεμιέρα. Από τις 16:00 λοιπόν την Κυριακή μαζευόμαστε έξω από το «Κερύνεια Επιστροφή» και στις 18:00 με την έναρξη του αγώνα ξεκινάμε το τραγούδι.

… και γίναμε αγκάθι του καιρού

ΟΜΟΝΟΙΑ ομάδα του Λαού…

ΦΩΤΟ: Αιώνιο ντέρμπι Μάιος 2017. Με νίκη πήραν το πρωτάθλημα με την ήττα μείναμε στη 5η θέση και εκτός Ευρώπης. Η ΘΥΡΑ 9 εκεί. Απλή υπενθύμιση για τους οπαδοπατέρες του καναπέ που πριν τα εκατομμύρια είχαν ξεχάσει που είναι το γήπεδο».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ