Ανανέωσε με Οικονόμου-Χατζηκωνσταντή, απέκτησε τον Νίκκι Νικολάου

Mε τους Γιώργο Οικονόμου και Μιχάλη Χατζηκωνσταντή ανανέωσε τη συνεργασία της η Πέγεια, ενώ αποκτήθηκε και ο 20χρονος ταλαντούχος τερματοφύλακας Νίκκι Νικήτα Νικολάου.

Η ανακοίνωση για Χατζηκωνσταντή: «Η ομάδα μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Χατζηκωνσταντή. Ο νεαρός Πεγειώτης ποδοσφαιριστής είναι γέννημα-θρέμμα της ομάδας μας. Είμαστε σίγουροι πως θα προσφέρει τα μέγιστα για την εκπλήρωση των στόχων μας. Μιχάλη σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες».

Η ανακοίνωση για Νικολάου: «Η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 20χρονο τερματοφύλακα Νίκκι Νικήτα Νικολάου. Είναι ένας ταλαντούχος νεαρός ο οποίος προέρχεται ποδοσφαιρικά από το Tottenham Hotspur Academies της Αγγλίας. Την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στην Αφροδίτη και πριν δύο σεζόν ήταν στην U19 της ομάδας μας. Καλωσορίζουμε τον Νίκκι στην ομάδα και είμαστε σίγουροι ότι θα μας βοηθήσει τα μέγιστα για την άνοδο της ομάδας μας στην Γ’ κατηγορία».

Η ανακοίνωση για Οικονόμου: «Η ομάδα μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον 21χρονο μεσοεπιθετικό ποδοσφαιριστή Γιώργο Οικονόμου. Ο Γιώργος είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίστηκε την περσινή σαιζόν στην ομάδα μας έχοντας σκοράρει και 5 γκολ. Είναι ένας ποδοσφαιριστής στον οποίο θέλουμε να επενδύσουμε και για το μέλλον της ομάδας μας. Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην ΠΕΓΕΙΑ και είμαστε σίγουροι πως με το ταλέντο του θα βοηθήσει τα μέγιστα για την άνοδο στην Γ’ κατηγορία».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ