Ανακοίνωσε Δ. Φιλίππου, Χαραλάμπους και έξι νεαρούς

Η Πέγεια ανακοίνωσε την απόκτηση του αμυντικού Δημήτρη Φιλίππου και του 19χρονου μεσοεπιθετικού Ευαγόρα Χαραλάμπους.

Ο Δημήτρης αγωνίστηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια στην Β’ κατηγορία σε Πάφος FC και Ακρίτα Χλώρακας. «Είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε κοντά μας και είμαστε σίγουροι πως με την εμπειρία και τον δυναμισμό του θα βοηθήσει τα μέγιστα για την άνοδο στην Γ’ κατηγορία. Δημήτρη καλωσόρισες στη Πέγεια και σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες!», τονίζεται.

Ο Ευαγόρας είναι ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνιζόταν στη εφηβική ομάδα της Παφος FC έχοντας σκοράρει 14 γκολ στο παγκύπριο πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας Κ19. «Καλωσορίζουμε τον Ευαγόρα στην Πέγεια και είμαστε σίγουροι πως με το ταλέντο του θα βοηθήσει τα μέγιστα για την άνοδο στην Γ κατηγορία», αναφέρεται.

Η Πέγεια ανακοίνωσε επίσης την έναρξη της συνεργασία της με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές Ανδρέα Πολυβίου, Daniel John Rees, Duncan David Rees, Finlay Cairns και Josiah Horton. «Είναι όλοι παιδιά από την Ακαδημία μας, το μέλλον της ομάδας μας και είμαστε σίγουροι ότι θα μας βοηθήσουν και αυτοί στα μέγιστα τη φετινή χρονιά. Τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν και πολλές επιτυχίες!», αναφέρεται.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ