aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Αφιερωμένη…»

Μέσω της σελίδας του Φρενάρους FC στο Facebook, γίνεται αναφορά στην πρόσφατη νίκη επί του Κόρνου FC με 2-0, η οποία αφιερώθηκε στον πρώην πρόεδρο μας Νίκο Μιχαήλ και τον πρώην αρχηγό Παναγιώτη Τσολάκη.

Αναλυτικά:

«Το πολυπόθητο τρίποντο! Μετά από μια συγκλονιστική εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα μας κατάφερε να πάρει το χρυσό τρίποντο επικρατώντας με 2-0 έναντι της ομάδας του Κόρνου, με σκόρερ τον Αντώνη Χατζηλούκα και τον Ανδρέα Κωσταρή. Το συγκρότημα του Γιώργου Ζάκου έδειξε από το πρώτο λεπτό τις άγριες διαθέσεις του και πόσο πολύ ήθελε το σημερινό παιχνίδι, καθώς το πάθος των ποδοσφαιριστών μας ήταν αυτό που ξεχώριζε.

Μια νίκη αφιερωμένη στον πρώην πρόεδρο μας Νίκο Μιχαήλ και τον πρώην αρχηγό Παναγιώτη Τσολάκη, οι οποίοι είχαν τη τιμητική τους στον σημερινό αγώνα, για τα όσα έχουν προσφέρει μέχρι τώρα στον αθλητισμό της Κοινότητας μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο μας κόσμο ο οποίος ήταν κυριολεκτικά ο 12ος μας παίκτης. Επόμενος αγώνας το ερχόμενο Σάββατο εκτός έδρας με τον Ηρακλή Γερολάκκου, η ώρα 15:30. Όλοι μαζί μπορούμε!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ