aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοφόρου: «Σε εξέλιξη επαφές με τον Κωστάκη Αρτυματά»

Χριστοφόρου: «Σε εξέλιξη επαφές με τον Κωστάκη Αρτυματά»

Πολλά είναι τα θέματα που είναι σε εξέλιξη στην Ανόρθωση αφού πέραν από αυτό που πρόεκυψε με τον Κατσαράβα υπάρχει ανοικτό το κεφάλαιο ενίσχυσης τον Ιανουάριου. Ο εκπρόσωπος Τύπου της «Κυρίας», Δημήτρης Χριστοφόρου μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ.

Για το θέμα με τον Κατσαράβα: «Η ανακοίνωση βάζει τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Θελήσαμε να δώσουμε μια κατάληξη που δεν ήταν οριστική ως προς το τυπικό μέρος. Δεν μπορούσαμε να μην εξηγήσουμε ποια ήταν απόφαση. Το είχαμε συζητήσει ήδη μαζί του. Συνέβη κάτι που όλος ο κόσμος το είδε. Σε κάθε περίπτωση θα έπρεπε να ληφθεί μια απόφαση. Πλέον είμαστε σε μια διαδικασία ώστε να υλοποιηθεί αυτή η απόφαση».

Αν η εξέλιξη με Κατσαράβα διαφοροποιεί το μετεγγραφικό πλάνο: «Δεν υπάρχει κάτι τη δεδομένη στιγμή που να διαφοροποιεί τον σχεδιασμό. Η προσπάθεια είναι σε εξέλιξη για την απόκτηση ενός κεντρικού επιθετικού. Ένας κεντρικός επιθετικός είναι αυτή τη στιγμή στη διαδικασία να αποκτηθεί, αλλά αυτό μπορεί να διαφοροποιηθεί».

Αν επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της Ανόρθωσης για τον Ούγγρο Νόβοτνι: «Επιβεβαιώνουμε  ότι υπάρχουν επαφές με 2-3 περιπτώσεις επιθετικών».

Αν θα αποχωρήσει ο Μπουσουλάτζιτς: «Δημοσίως δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να ειπωθεί. Είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας μας. Χτες έκανε την πρώτη του προπόνηση μετά τις γιορτές».

Αν υπάρχει κάποιο νεότερο για τον Λάφερτι: «Δεν υπάρχει κάτι νεότερο να λεχθεί για την περίπτωση του Βορειοϊρλανδού. Υπάρχουν συζητήσεις που είναι σε εξέλιξη για να βρούμε κάποια λύση. Έχει αρχίσει και ο ίδιος να μελετά κάποιες προτάσεις που μας λεει η πλευρά του ότι έχει. Περιμένουμε να υπάρξει μια οριστική κατάληξη».

Αν έχει έρθει κάποια πρόταση για παίκτη της ομάδας: «Δεν έχει κατατεθεί κάποια επίσημη πρόταση αλλά είναι κάτι που σαφώς δεν μπορεί να αποκλειστεί. Δεν έχει έρθει πρόταση για κανένα παίκτη μας. Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι θα γίνει στο μέλλον».

Για τις προσπάθειες ανανέωσης του συμβολαίου του Αρτυματά: «Υπάρχουν σε εξέλιξη επαφές με τον Κωστάκη. Όταν υπάρξει η κατάληξη να είστε βέβαιοι ότι θα υπάρξουν και σχετικές ανακοινώσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ