aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοφόρου: «Ο σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί - Επικράτησε η τρέλα της Πρέμιερ Λιγκ στην Κύπρο»

Χριστοφόρου: «Ο σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί – Επικράτησε η τρέλα της Πρέμιερ Λιγκ στην Κύπρο»

Το ανοικτό παράθυρο μετεγγραφής άνεργου ποδοσφαιριστή έκλεισε ο Δημήτρης Χριστοφόρου. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης ξεκαθάρισε ότι ο μετεγγραφικός σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί. Αναφορικά με τα αγωνιστικά δεδομένα για το ντέρμπι της Κυριακής (4/9) με τον ΑΠΟΕΛ ανέφερε πως είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Χαρογιάν, ενώ οι Ράντονιτς και Φερέιρα είναι στη διάθεση του Ντάρκο Μίλανιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Ούτε μια μέρα από την έκδοση των εισιτήριων αυτά εξαντλήθηκα. Ο κόσμος έδειξε την ανυπομονησία του. Αυτό και μόνο κάνει τον αγώνα ιδιαίτερο. Είναι ένα παραδοσιακό ντέρμπι. Όπως εμείς έτσι και ο ΑΠΟΕΛ έχει υψηλούς στόχους. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με ένταση με πάθος με μάχη για το ποιος θα κερδίσει. Αυτό που θα επιδιώξουμε με όλες μας τις δυνάμεις είναι να νικήσουμε».

Για τον κόσμο: «Για να ήμασταν σε θέση να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες θα έπρεπε η χωρητικότητά να ήταν στο 200%. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γιατί δεν υπάρχουν άλλα εισιτήρια. Ο κόσμος πρέπει να προσέλθει έγκαιρα για να μην ταλαιπωρηθεί. Θερμή παράκληση σε όσους δεν έχουν εισιτήριο να μην έρθουν στο γήπεδο γιατί δεν θα μπορούν να μπουν ούτε εισιτήρια θα έχει στα ταμεία Θέλουμε να διευκρινίσουμε στους κατόχους διαρκείας ότι στην μπουτίκ την Κυριακή δεν μπορεί να γίνει αλλαγή θέσης μιας και είναι όλες κρατημένες. Θέλουμε ο κόσμος να στηρίξει την ομάδα πάντα σε πλαίσια αθλητοπρέπειας».

Για τον ακριβή αριθμό: «Ακριβή αριθμό δεν έχω αλλά είναι πάνω από 9000 χιλιάδες».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Μένουν ακόμη δύο προπονήσεις. Για τον Ράντοβιτς είναι θέμα του προπονητή αν θα συμπεριληφθεί. Στις εναπομείναντες προπονήσεις θα ξεκαθαρίσει του Χαρογιάν. Για τον Φερέιρα είναι ζήτημα απόφασης του προπονητή. Ο Λάζαρος και ο Μιχαήλ είναι σίγουροι απόντες».

Για την ενίσχυση: «Έχουμε πει από την ημέρα που αποκτήθηκε ο Κεραυνός ότι το ρόστερ είναι πλήρες. Ο σχεδιασμός έχει ολοκληρωθεί και ο προπονητής δουλεύει με αυτούς που είναι στην ομάδα».

Για τις δύο κενές θέσεις: «Αυτό είναι ένα γεγονός που μπορεί να μας φανεί χρήσιμο τον Ιανουάριο. Αν δεν αλλοιώνεται το τι ισχύει με τους καταλόγους μπορούν να εγγραφούν ποδοσφαιριστές από τους τέσσερις που δικαιούσαι. Αυτό λέει η προκήρυξη».

Για το αν θα είναι ξένοι οι διαιτητές στο Κυριακάτικο ντέρμπι: «Κανείς δεν μας έχει πει κάτι τέτοιο. Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση από την ομοσπονδία. Θεωρώ θα μάθουμε σήμερα. Ας κάνουμε λίγη υπομονή. Και να αποφάσιζαν να βάλουν τον οποιονδήποτε δεν θα μας το έλεγαν».

Για τις μετεγγραφές που έγιναν από τις ομάδες: «Η αλήθεια επικράτησε η τρέλα της Πρέμιερ Λιγκ στην Κύπρο τις τελευταίες δύο μέρες. Είμαστε οι μόνοι δεν μπήκαμε σε αυτό. Κάθε ομάδα κάνει τον σχεδιασμό της και βάσει αυτού πορεύεται. Δεν θα ήθελα να σχολιάσω ιδιαίτερα τι έκαναν οι άλλες ομάδες. Εμείς θεωρούμε ότι έχουμε ένα καλό ρόστερ για να ανταγωνιστούμε κάθε ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ