aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΧριστοφόρου: «Μίλησε στο γήπεδο ο Λάζαρος» (τι είπε για Ουάρντα, Λάρκου και διοικητικές αλλαγές)

Χριστοφόρου: «Μίλησε στο γήπεδο ο Λάζαρος» (τι είπε για Ουάρντα, Λάρκου και διοικητικές αλλαγές)

Eιναι πολλες οι εξελίξεις στην Ανόρθωση και είναι γεγονός πως η ανανέωση της συνεργασίας με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο σκόρπισε μεγάλη χαρά στον κόσμο της βαρωσιώτικης ομάδας. Για όλα τα θέματα που αφορούν το ρεπορτάζ της Ανόρθωσης μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ ο Δήμήτρης Χριστοφόρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Για τον Χριστοδουλόπουλο: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν ήρθε στην Κύπρο για να μας δείξει την αξία του, ήταν γνωστή σε όλους μας. Ήρθε για να μιλήσει στο γήπεδο, όπως κι έκανε. Ήταν κοινή η επιθυμία και δεν ήταν δύσκολο να βρεθεί η χρυσή τομή και να παραμείνει. Απέδειξε ότι δεν ήρθε για να κολλήσει τα ένσημα».

Για τον Ουάρντα: «Δεν θα σχολιάσω αναρτήσεις ποδοσφαιριστή μας. Εμείς μιλάμε με υπογραφές, με καταλήξεις, όχι με σενάρια και υποθέσεις. Δεν υπάρχει κάτι να ανακοινώσουμε».

Για τον Σάββα Δαμιανού: «Ότι προκύπτει, προκύπτει μόνο μέσω επίσημων ανακοινώσεων. Δεν θα σχολιάσουμε κάτι, μένουμε συγκεντρωμένοι στον αγώνα με τον Άρη».

Για το πότε θα ανακοινωθεί ο Λάρκου: «Δεν είναι ζήτημα αυτών των μερών, προέχει το παιχνίδι με τον Άρη. Τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν».

Για τον αγώνα με τον Άρη: «Πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να διεκδικήσουμε το στόχο που μας απέμεινε, δηλαδή την 4η θέση. Θα κοιμηθούμε το Σάββατο στη 2η θέση αλλά ξέρουμε ότι δεν ορίζουμε εμείς την τύχη μας».

Για τα αγωνιστικά: «Είναι δύο οι τιμωρημένοι, οι Κορρέα και Νοβότνι. Οι Ρουσιάς και Εσκοβάλ δεν συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα και είναι και η περίπτωση του Αντωνιάδη».

Αν θα αποχωρήσει ο κ. Χαμπουλλάς και θα αναλάβει την προεδρία ο κ. Πουλλαΐδης: «Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι την 1η Ιουνίου θα είναι η εκλογική συνέλευση της εταιρείας. Το πρέπων είναι να τοποθετηθούν οι ίδιοι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ