aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑβραάμ: «Πώς συναντήθηκαν οι οπαδοί; Γιατί ήταν μέτριας επικινδυνότητας το παιχνίδι;»

Αβραάμ: «Πώς συναντήθηκαν οι οπαδοί; Γιατί ήταν μέτριας επικινδυνότητας το παιχνίδι;»

Nέο ξεκίνημα για την ΑΕΛ με τον Τσέντομιρ Γιανέφσκι στο ΓΣΠ και ο βαθμός που πήραν οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού στην Λευκωσία δίνει καλή ψυχολογία για ολόκληρη την ομάδα. Ωστόσο, τα όσα έγιναν μετά την ολοκληρωση της αναμέτρησης περνούν και πάλι στην πρώτη θέση της επικαιρότητας και σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΕΛ, Πλουτή Αβραάμ σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM, η Αστυνομία αξιολόγησε την αναμετρηση μέτριας επικινδυνότητας.

Οι δηλώσεις του Πλουτή Αβραάμ:

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα. Ήταν το πρώτο παιχνίδι του νέου μας προπονητή. Δούλεψε τις τελευταίες 15 μέρες με την ομάδα. Ήταν ένα παιχνίδι με ψηλό βαθμό δυσκολίας. Παίξαμε με τον ΑΠΟΕΛ μια πολύ ποιοτική ομάδα. Ήταν ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι. Το 0-0 στο τέλος της ημέρας δεν μας ενθουσιάζει αλλά ούτε μας απογοητεύει. Ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα. Πήραμε ένα βαθμό και βλέπουμε τη συνέχεια».

Για τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα: «Σίγουρα μεσοεπιθετικά η ομάδα θέλει δουλειά. Είναι κάτι που το έχει επισημάνει και ο προπονητής μας. Μας λείπει η πρώτη νίκη και η ψυχολογία. Η ομάδα έδειξε βελτιωμένη μεσοαμυντικά. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεχόμασταν εύκολα γκολ. Σιγά σιγά θα βελτιωνόμαστε σε περισσότερους τομείς. Πρέπει βελτιωθούμε στην οργάνωση μας και στη δημιουργία ευκαιριών. Η ΑΕΛ θα έπρεπε να είχε περισσότερους βαθμούς. Δεν μας ικανοποιεί η εικόνα που έχουμε. Για αυτό και υπήρξε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Ο νέος προπονητής προσπάθησε να βάλει νέα στοιχεία στην ομάδα. Οι στόχοι είναι εκεί και δεν τους αλλάζουμε. Μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε μεγάλο από το χαμένο έδαφος. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Για τα αγωνιστικά: «Πήραν κίτρινες κάρτες οι Τσιμπόλα και Νταβόρ και θα επιλέξει ο προπονητής μας πότε θα απουσιάσουν. Επιστρέφει ο Μπάστο. Οι τρεις που είχαν πρόβλημα Κατσανίκλιτς, Φιλίποβιτς και Σιλβέστρου. Θα δούμε αν ο Κατσανίκλιτς προλάβει. Ο φιλίποβιτς θα είναι σίγουρα εκτός. Θα δούμε σήμερα αν προέκυψε κάτι άλλο από το χθεσινό ματς».

Για τα επεισόδια: «Δεν θα θέλαμε να σχολιάσουμε τι έγινε έξω από το γήπεδο. Είναι θέμα της αστυνομίας να σχολιάσει. Μέσα στο γήπεδο υπήρξε μια ωραία ατμόσφαιρα. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και στήριξε την ομάδα. Από εκεί και πέρα τι έγινε εκτός γηπέδου είναι κάτι που πρέπει να σχολιάσει η αστυνομία όχι εμείς. Στο ποδοσφαιρικό παιχνίδι είδαμε μια ωραία ατμόσφαιρα. Για το τι έγινε εκτός του γηπέδου και τι έπρεπε να γίνει και δεν έγινε θα πρέπει να μας απαντήσει η αστυνομία. Γιατί έφυγαν μαζί οι οπαδοί των δύο ομάδων, πως συναντήθηκαν και γιατί ήταν μέτριας επικινδυνότητας το παιχνίδι. Δεν έχω απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα. Σίγουρα είναι καταδικαστέα η όποια μορφή βίας. Είναι ξεκάθαρο αυτό που θέλουμε να πούμε, δεν αποφεύγουμε ευθύνες».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ